Soud pro Prahu 5 pokračuje v e-dražbách obrazů

Praha 7. března (PROTEXT)

A. Wierer - Vágusové

V minulém roce se Obvodní soud pro Prahu 5 připojil dražbami obrazů mezi další dražebníky, kteří začali prodávat movité i nemovité věci elektronickou dražbou na www.prodej-drazbou.cz. Gestorem tohoto portálu je Komora dražebníků ČR.

Dle informací Miroslava Houry, soudního vykonavatele Obvodního soudu pro Prahu 5, který je i "soudním licitátorem" na portálu Prodej-dražbou.cz, se můžeme těšit na dražby děl autorů, kteří jsou i v nabídce renomovaných galerií: L. Marold - "Odpočívající dáma", A. Lange - "Ležící akt", J. Lada - "Poklona - ilustrace pohádky", A. Wierer - "Vágusové" (viz přiložený obrázek a další obrazy na www.wierer.cz) a další.

V průběhu letošního prvního pololetí se bude dražit minimálně 50 obrazů. Čekají nás rovněž dražby plastik, které stejně jako obrazy, pocházejí z dlouhodobě shromažďované soukromé sbírky galeristy.

Kontakt:

Mgr. Taťána Makarenko

ředitelka Komory dražebníků ČR

e-mail: director@komoradrazebniku.eu

www.komoradrazebniku.eu

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-výtvarné-trh-internet-aukce-firmy-Komora dražebníků

IT, telekomunikace