M-Files v play-off české hokejové extraligy

Praha 26. února (PROTEXT)

M-Files, aktuálně jeden z nejlepších DMS/ECM systémů pro středně velké a velké firmy, podpoří play-off v ledním hokeji a nabídne místa v PartyBoxu O2 Arény, při play-off utkání hokejového klubu Sparta Praha dne 16. 3. 2016.

Každý třetí registrovaný uživatel, který si stáhne a vyzkouší bezplatnou trial verzi M-Files v období od 26. 2. 2016 do 10. 3. 2016 má možnost získat vstupenku v hodnotě 1.800 Kč a prožít velký sportovní zážitek. Součástí je bohaté občerstvení, nealko, pivo a víno.

Vyzkoušejte si bezplatnou trial verzi M-Files zcela nezávazně: ke stažení zde www.e-dms.cz.

M-Files a Digital Resources Vám přejí příjemný sportovní zážitek!

Stručně o M-Files

M-Files řeší dokonale práci s dokumenty, jejich rychlé vyhledávání, třídění, automatické schvalovací procesy a verzování. Navíc nabízí prostředí, které lze jednoduše integrovat do firemní infrastruktury a propojit s celou řadou dalších systémů. Uživatelům nabízí dokonalé uživatelské prostředí a zároveň vysoký výkon. Uživatelé získávají přístup k dokumentům a obsahu dle svých přístupových práv prakticky z jakéhokoli zařízení (Android, iOS, Windows). M-Files používají statisíce uživatelů ve více než 100 zemích světa.

Stručně o Digital Resources

Digital Resources je dodavatelem podnikových informačních systémů. Je aktuálně jediným Gold partnerem M-Files v České republice a v sousedních zemích. Kromě document managementu M-Files má ve svém portfoliu též systém Intuo - Company Intelligence a ekonomický systém Helios Orange. K zákazníkům Digital Resources patří například Americká obchodní komora, Britská obchodní komora, PKS Stavby, Glatzová & Co., Wood & Company, OBO, Compas Automatizace, Medicton Group, Medesa, PRK Partners, Řanda Havel Legal, Some Jindřichův Hradec a další.

Více o Digital Resources a.s. zde: www.digres.cz

Digital Resources a.s.

Telefon:+420 281 090 141

Fax:+420 281 090 140

www.digres.cz

www.e-dms.cz

www.intuo.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-počítače-komunikace-software-firmy-Digital Resources

IT, telekomunikace