Největší rybářský veletrh FOR FISHING začne 11. února

Praha 9. února (PROTEXT)

Ve čtvrtek 11. února se otevřou brány největšího rybářského veletrhu v České republice FOR FISHING. Sedmý ročník svátku všech rybářů se uskuteční tradičně v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Na návštěvníky čekají tři haly nabité novinkami od významných rybářských firem, přednášky známých osobností i bohatý doprovodný program. Akce potrvá čtyři dny a skončí v neděli 14. února 2016.

Rybářský veletrh přiláká do Letňan každoročně téměř tři desítky tisíc návštěvníků. Na ty i letos čekají tři haly - dvě prodejní a jedna neprodejní. Na ploše 11 400 m2 se představí více než 150 vystavovatelů. Zastoupeny budou všechny rybolovné techniky, většího prostoru oproti minulosti se dočkají muškaři. Patronem veletrhu bude i v roce 2016 Jakub Vágner, který chystá pro návštěvníky zajímavé přednášky ze zahraničních cest. Na stánku JAKUB VÁGNER RYBÁŘSTVÍ budete mít možnost setkat se s ním osobně ve čtvrtek a pátek. Účast na veletrhu potvrdily i světové osobnosti rybaření - např. německá ikona Max Nollert nebo Angličan Martin Locke, majitel firmy Solar, jejíž produkty v ČR nově prodává firma Karel Nikl.

Poprvé do Evropy zavítá americká firma Pelagic, která přiveze stylové oblečení nejen pro rybáře. Světovou novinku nejen pro rybáře, nafukovací kajak, představí firma Adventure centrum hobie kajak. Na veletrhu nebudou chybět ani nejzásadnější firmy: FOX International, NASH, Karel Nikl, MIKBAITS a mnohé další.

Na stánku Českého rybářského svazu budete mít příležitost vyzkoušet si rybářský simulátor, který věrně napodobuje chytání ryb. Připravena bude i soutěž o atraktivní ceny. Každý návštěvník si bude moci tipnout, kolik váží atrapa ryby. Ti, kteří budou každý den nejblíže, obdrží lákavé věcné ceny od partnera soutěže. Na letošním veletrhu bude k vidění i rybářské muzeum, které nabídne pohled do minulosti rybářství.

Nečekejte ve frontě, kupte si lístky v předprodeji

Novinkou sedmého ročníku je možnost zakoupení lístků v předprodeji prostřednictvím sítě Ticketstream. Vyhněte se na veletrhu dlouhým frontám a pořiďte si vstupenky v dostatečném předstihu a se slevou.

Koupíte zde: www.forfishing.cz/koupit nebo v prodejních místech Ticketstream.

FOR FISHING | 11. - 14. února 2016 | www.forfishing.cz

Otevírací doba:

čtvrtek, pátek: 10 - 18 hodin | sobota: 9 - 18 hodin | neděle: 9 - 16 hodin

Vstupné:

základní: 200 Kč

v předprodeji: 165 Kč

Kontakt pro média:

Ing. Jana Machková, vedoucí PR, email: machkova@abf.cz, mobil: 739 003 146

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-hobby-rybaření-For Fishing-ABF

Média, společnost a životní styl