Život dětem o.p.s. ve dnech 7. - 11. prosince 2015 pořádá tradičně celorepublikovou sbírku, Zimní Srdíčkové dny

Praha 3. prosince (PROTEXT)

Studenti středních škol a učilišť budou veřejnosti nabízet sbírkové předměty za 35 Kč přívěsky na klíče se srdíčkem i užitečné barevné přívěsky s žetonem do vozíku. Nebudou chybět ani oblíbená plastová srdíčka za 20 Kč. Novinkou je dárkové balení porce kávy v jutovém sáčku za 40 Kč.

Výtěžek sbírky bude použit ve prospěch těžce handicapovaných dětí, které jsou stabilně odkázány na domácí péči svých rodičů, konkrétně na hrazení příspěvků na zakoupení invalidních vozíčků, rehabilitačních a kompenzačních pomůcek - zdravotních kočárků, chodítek, polohovacích zařízení, přístrojů pro domácí terapii, dále na úhradu obvazového materiálu, speciální výživy, ozdravných pobytů apod. ... Současně pomáháme i dětským stacionářům a dalším zařízením, která pečují o nemocné děti.

Život dětem o.p.s. srdečně děkuje všem laskavým lidem, kteří si od dobrovolníků - studentů předměty zakoupí a přispějí k usnadnění života vážně nemocných dětí.

Život dětem o.p.s. od roku 2000, kdy byla založena, poskytla již pomoc ve výši téměř 162 911 021 Kč.

(http://www.zivotdetem.cz)

Kontakt:

Anna Strnadová, předsedkyně správní rady

284 840 516

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-sociální-charita-děti-Život dětem

Média, společnost a životní styl