Gulfstream jmenoval nová jména do vedoucích pozic

TORONTO(PROTEXT/ots) 4.března (ČTK)

Předseda společnosti Gulfstream Resources Canada LTD J. Angus McKee je potěšen, že může oznámit jmenování těchto osob do vedoucích funkcí:

Paul C. Warwick se ke společnosti připojí od 1.dubna 1999 jako její nový prezident a generální ředitel a bude nominován do rady ředitelů na nadcházející řádné a mimořádné valné hromadě akcionářů.

Pan Warwick se ke Gulfstreamu připojí po 18leté kariéře u společnosti Conoco ve Velké Británii, ve Spojených státech, v Norsku a na Trinidadu. Má široké zkušenosti v realizaci a řízení projektů pobřežní a příběžní těžby plynů a v celkovém řízení těžebních zařízení v produkci zemního plynu.

Jeho poslední pozice ve společnosti Conoco byla prezident Conoco Trinidad a ředitel Phoenix Park Gas Processors Ltd. Jde o firmu společně vlastněnou společností National Gas Company z Trinidadu a Tobaga s Conocem, pro ekonomiku Trinidadu je významným strategickým aktivem. Vzhledem ke své pozici byl pan Warwick manažerem neprovozovaných produkčních aktiv pro společnost Conoco U.K.

Pan Warwick je akreditovaný inženýr, má titul Master of Science a nedávno absolvoval vzdělávací program pro manažery Senior Executive Program na britské London Business School.

Bude mít kancelář ve Velké Británii a na Kypru.

S okamžitou účinností byl Gary J. Beagle jmenován viceprezidentem společnosti a vedoucím jejího finančního oddělení.

Pan Beagle ke společnosti přechází od Canadian Occidental Petroleum Ltd z Calgary po úspěšné 22leté kariéře ve finančních analýzách a plánování, účetnictví a financích v místních i mezinárodních aktivitách.

Pan Beagle byl finančním ředitelem Canadian Occidental Petroleum Ltd od roku 1984, kdy se aktivně zapojil do úvěrového financování ve veřejném i soukromém sektoru v Kanadě a Spojených státech, do managementu na poli úrokových sazeb a devizových obchodů. Má široké zkušenosti s kapitálovými trhy v Severní Americe a Evropě.

Beagle má tituly Bachelor of Commerce a Master of Business Administration a je předsedou Financial Executives Institute - Canada. Svou kariéru začal v roce 1969 v Calgary u společnosti Shell Canada Ltd.

Bude mít kancelář v Calgary.

Tato jmenování posilují a diverzifikují stávající řídící tým Gulfstreamu a jeho pozici pro další růst. ots Original Text Service: Gulfstream Resources Canada Limited Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: J. Hart, Gulfstream Resources Canada Limited,

tel Edmonton +1 403 264-8288

Klíčová slova Gulfstream

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)