Vybavení firem, dílen, provozoven i kanceláří

Ostrava 16. října (PROTEXT)

O tom, že laviny nepadají jen na horách, se rok co rok přesvědčuje každý obchodník, podnikatel či výrobce. S koncem roku se pravidelně spouští lavina "co ještě musím udělat, než převrátím poslední list kalendáře". Účetní období nepočká, takže rychle zařídit poslední položky v diáři. Ano, v tom, do kterého si po celý rok zapisujete: udělat tohle a pak tamto. Tak například: zaměstnanci potřebují nové šatní skříně, sekretářka kancelářskou židli, marketingový ředitel se bude stěhovat do nové kanceláře a potřebuje kancelářský nábytek, vaše prodejna už delší dobu žadoní o nové vitríny a vy už byste si konečně zasloužili prostornější skříně. Jenže pořád není čas, stále jsou důležitější věci na práci. Naprosto pochopitelné! Ale je tady říjen, listopad, kalendáři se tenčí listy k obrácení doslova rychlostí blesku. Tak teď! Rychle objednat, ať tady vše od nového roku září novotou a vy vyšlápnete s čistým štítem vstříc dalšímu období. Jenže problém nastává, když zjistíte, že nejste sami, kdo si mysleli, že všechno zvládnou doslova za pět minut dvanáct. Ale právě Vy to nové kancelářské vybavení opravdu potřebujete, šatní skříně rozhodně nepočkají a sekretářka už bez nové kancelářské židle taky nevydrží.

Provozujeme internetový obchod All4 - vybavení firmy a rádi Vám prodáme cokoli, co si jen vyberete. Ale laviny padají i u nás, a proto nenechávejte nákupy na konec roku, objednávejte hned teď a vybírejte z plných skladů. Podívejte se na naši nabídku na adrese www.all4.cz a vybírejte z široké nabídky kancelářského vybavení, dílenského nábytku, vybavení šaten, čekáren, zkrátka celých firem.

KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK, KANCELÁŘSKÉ ŽIDLE, KŘESLA

S námi půjdete do nového roku s čistým štítem, novými kancelářemi a usměvavou sekretářkou, pohodovými zaměstnanci a nadšenými obchodníky a v neposlední řadě - jedná se přece i o optimalizaci daňové povinnosti. Nové vybavení dělá doslova zázraky. Dejte obchodníkům nové psací stoly, kartotéky, skříně na spisy, pohodlné sedací soupravy a konferenční stoly a obchody se pohrnou samy. Vybavte dílnu moderními vozíky, transportními plošinami a další manipulační technikou, vyměňte zaměstnancům plechové šatní skříně a nezapomeňte na kuřácké koutky s popelníky a výroba doslova pofrčí. Máme plné sklady, ale ze zkušenosti víme, že ani nás každoroční nákupní lavina nemine.

Nenechávejte proto firemní nákupy na poslední chvíli a dopřejte si tu radost plánovat a vybírat z plných skladů. Neotálejte, nákupní lavina se již rozjíždí a natahuje své drápy! Máte-li dotazy, pište, volejte, jsme tady pro Vás!

All4 - vybavení firmy

Copyright (C) 2015 RETEL GROUP s.r.o.

Kontakt:

PROFI LIGHT CS v.o.s.

www.all4.cz

28. října 150

702 00 Ostrava

E-mail: obchod@all4.cz

Web: www.all4.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-trh-internet-nábytek-firmy-Retel-Profi Light CS

Moravskoslezský (ov)