AMI Praha představuje cloud IdM řešení - SkyIdentity

Praha 22. května (PROTEXT)

Ve středu 20. května 2015 společnost AMI Praha představila veřejnosti své nové unikátní cloudové řešení pro identity management s názvem SkyIdentity.

SkyIdentity je nástroj na řízení uživatelů, jejich oprávnění a rolí, který je kompletně poskytován jako služba. Spojuje v sobě výhody plnohodnotného IdM nástroje s výhodami cloudových SW služeb. Spravuje kompletní životní cyklus uživatelů ve společnostech a přitom ke svému běhu nepotřebuje žádné hardwarové prostředky ani jiné investice. Jádrem řešení je opensource IdM produkt Evolveum midPoint a je provozováno na cloudové platformě Microsoft Azure.

Základní přínosy

- Zásadní snížení nákladů na pořízení a provoz IdM

- Možnost využívat IdM řešení i pro menší podniky (od 100 uživatelů)

- Plnohodnotné IdM včetně business funkcí (schvalovací workflow, časově omezené role, možnost změny hesla apod.)

- Propojuje lokální on-premises i internetové cloud informační systémy

- Zabezpečené uložení dat

- Žádné starosti s během řešení - vše je virtualizováno v Microsoft Azure

- Dostupnost 24/7 s 99,9 procenta SLA

- Poskytováno kompletně jako služba, platí se pouze to, co se spotřebuje

Více informací získáte na www.skyidentity.com.

O společnosti AMI Praha a. s.

AMI Praha je softwarová společnost poskytující komplexní služby v oblastech podnikových IT řešení a internetu. AMI Praha působí na trhu již od roku 1996 a zabývá se především bezpečností IT, podnikovými aplikacemi, portály. V oblasti identity a role managementu je lídrem v České republice. Svým klientům poskytujeme profesionální služby a individuální přístup. Společně s nimi se AMI Praha snaží nalézt vysoce použitelná, efektivní a funkční řešení, která zjednodušují práci, snižují náklady a zvyšují zisk. Výsledkem práce jsou desítky spokojených klientů a řada prestižních ocenění.

www.ami.cz

Kontakt pro média: