I v Čechách se natáčí světové reklamy, které posadí diváka na zadek!

Praha 18. května (PROTEXT)

Průlet hlubokým vesmírem, stíhání nepřátelskými koráby, únik do hyperprostoru přes červí díru a nakonec splnění mise. Zní to jako scénář ke sci-fi trháku, ve skutečnosti jde „jen“ o nový reklamní spot. Tenhle ale jednoznačně vystupuje z šedi všech, při jejichž relaci si jdete uvařit kafe nebo přepnete na jiný kanál.

Efektním vesmírným spotem o sobě dává vědět značka Sana Products, která ne náhodou dobývá evropský trh ve stylu výše zmíněného scénáře - raketově! Aby ne. Jedná se o výrobce oblíbených prémiových spotřebičů pro zdravou kuchyni, pro něhož je preciznost na prvním místě.

Odolné materiály, dlouhá záruka na produkty a doživotní servis vám zaručují, že si kupujete spotřebič takřka na celý život.

V nabídce Sana Products najdete ty nejlepší šnekové odšťavňovače, domácí pekárny, mlýnek na obilí nebo lis na olej.

Originální reklamní video s využitím kombinace kamery a počítačové 3D animace má na svědomí parta kreativců ze Spaneco Production.

E-mail: info@sanaproducts.cz

Web: www.sanaproducts.cz

Facebook: www.facebook.com/sanaproductscz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz