DEN DĚTÍ SE STOKLASOU: Tvoření s dětmi a tipy na dárky

Kreativita a fantazie je malým dětem vlastní. Aby nebyly potlačeny dnes tak populárními pasivními aktivitami, je zapotřebí začít rozvoj těchto schopností co nejdříve podporovat. Třeba právě proto, aby v dospělosti vaše děti vynikali těmi správnými dovednostmi, které jim umožní řešit ty nejtěžší úkoly a dobýt svět. Začněte pomalu a hlavně hravě!

Užijte si Den dětí plný tvoření a nezapomeňte na drobný dárek pro malé oslavence.

Tvoření s dětmi

Zručnost, vynalézavost a fantazii mohou děti posílit prostřednictvím tvořivých činností, jako je vyšívání, práce s korálky, lepení, stříhání, vytváření nejrůznějších zvířátek a postaviček, ozdob a blahopřání nebo podpora jemné motoriky se sadou gumiček na výrobu náramků. Vyberte si vše potřebné ve speciální kategorii Tvoření s dětmi e-shopu Stoklasa.cz. Co nenajdete zde, naleznete v dalších částech oddělení Výtvarné a kreativní potřeby.

Tipy na dárky pro děti

I levné dárky mohou udělat hodně radosti. Inspirujte se...

Dětské a dívčí batohy a tašky

Každá žena ví, jak je důležitá kabelka, a každá malá princezna chce být jako maminka. Aby si ty vaše malé holčičky nepůjčovaly vaše kabelky, pořiďte jim vlastní. Nestojí mnoho, ale radosti udělají spousty. Prohlédněte si sekci určenou právě pro krásné malé nezbednice a vyberte holčičce praktickou a zároveň působivou kabelku nebo batoh originálního designu. Každé dívčí srdéčko zaplesá nad líbeznou růžovou kabelkou a maminky potěší jistě praktickým úložným prostorem.

Dětská bižuterie

Pro všechny malé parádnice máme veselé náramky, pružné náhrdelníky, kovové prstýnky a parádní korálky. Sponky nejrůznějších tvarů a barev, gumičky pevné i pro efekt a praktické čelenky, aby vaší krásné holčičce nepadaly kadeře do očí.

Podporujte aktivitu a činorodost svých dětí, podpořte jejich zájmy. Pozitivní výsledky v podobě tvořivého myšlení, samostatnosti a představivosti na sebe nenechají dlouho čekat. Nahlédněte do rozsáhlé nabídky internetového portálu www.stoklasa.cz a inspirujte se širokým sortimentem e-shopu, který nadchne nejen děti, ale i jejich maminky.

STOKLASA – INSPIRUJTE SE

Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o.

KONTAKT NA KONEC:

Záhumenní 22