SVATBA SE STOKLASOU – JISTOTA BEZ STRESŮ

Svatba je synonymem radostí, ale i obav. Jen nic nezapomenout! Ještě ozdoby na stůl, růžičky do vlasů. A pozor, nevynechat družičky, nezapomenout na svatebčany a dekorace a … Zkrátka je toho tolik, že se snadno může stát, že se ve svůj svatební den probudíte a zjistíte, co všechno vám ještě chybí. Nemějte však obavy, s námi svůj svatební den zvládnete v klidu a s přehledem.

NEVĚSTA JE NAŠÍ PRIORITOU

Šperky a ozdoby pro nevěstu jsou naprosto zásadní záležitostí celé slavnostní akce a nemusíte ani sahat hluboko do kapsy. Krásné vzpomínky se dají pořídit v příjemných cenových relacích. Koukněte na www.stoklasa.cz do sekce Svatba a vyberte si ty nejspanilejší drobnosti pro váš velký den. Dokonalost precizního účesu dotvoří krásná štrasová korunka. Plastové hřebeny, sponky a vlásenky zafixují účes pro celý náročný den. Oči nevěsty rozsvítí náušnice s broušenými kamínky. Ten správný náhrdelník utvoří zase dechberoucí dekolt svatebních šatů. Nezapomeňte na společenské rukavice a nezbytný podvazek.

ŽENICH A SVATEBČANÉ

Nenechejte nic náhodě a myslete i na svatebčany. Ženichovi vyberte elegantního motýlka a manžetové knoflíčky, pro družičky květinové věnečky nebo čelenky, svatebčanům svatební mašličky na klopu.

SVATEBNÍ DEKORACE

Svatební výzdoba začíná u aut, kterými nevěsta a svatebčané přijedou, pokračuje dokonalou výzdobou interiéru i exteriéru svatebního veselí, samozřejmostí je dekorace svatební tabule a vše končí svatební nocí plnou okvětních lístků růží. Budete potřebovat jmenovky pro zasedací pořádek, mašličky, stuhy, záplavu organzy, korálky, plastové dekorační kamínky a třeba i nafukovací balónky s motivy srdce.

Nemějte strach, v klidu se doma posaďte, najeďte na e-shop www.stoklasa.cz a pomalu procházejte stránku po stránce tak, abyste nic nezapomněli. Naše sklady jsou plné zboží a jsme připraveni vám doručit vše, co si budete přát. Těšíme se na vás

Tým STOKLASA

Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o.

KONTAKT:

Záhumenní 22