Partnerství mezi Českými aeroliniemi a AARON GROUP pokračuje

Praha 25. března (PROTEXT)

České aerolinie se rozhodly pokračovat v dosavadní spolupráci s českou společností AARON GROUP, jež se specializuje na dodávky komplexních řešení v oblasti e-Commerce. "Náš rezervační systém Symphony využívá ČSA od roku 2005 jako hlavní kanál pro prodej letenek na internetu," uvedl Zdeněk Hoffmann, obchodní ředitel AARON GROUP.

Symphony je mezinárodně úspěšný on-line rezervační systém, který představuje novou generaci v poskytování on-line služeb cestovního ruchu. Celá platforma je Českým aeroliniím poskytována formou služby Software as a Service (SaaS), což znamená, že provoz celého řešení je kompletně zajišťován prostřednictvím AARON GROUP. "Hlavními přednostmi modelu SaaS jsou nulové investiční náklady na provoz a údržbu vlastního HW nebo SW vybavení na straně zákazníka, garantovaná dostupnost služby a nepřetržitý monitoring 7 dní v týdnu, 24 hodin denně," vysvětluje Hoffmann.

Spolu s rezervačním systémem České aerolinie využívají také platební centrum Paython, což je další klíčový produkt z dílny AARON GROUP. Jedná se o unikátní systém pro komplexní správu internetových plateb, který technologicky agreguje přímé napojení na více než 90 různých způsobů plateb.

AARON GROUP stojí také za vývojem nového mobilního řešení ČSA, v lednu byla nasazena nativní mobilní aplikace pro platformy iOS a Android. Součástí mobilní aplikace je mimo jiné i nabídka doplňkových služeb, jako jsou výběr sedačky, salonku nebo dokoupení zavazadel a nadváhy.

"Uzavření tohoto kontraktu pro nás znamená nejen výrazný posun z pozice dodavatele na prestižní pozici provozovatele, ale především upevnění dlouholetého partnerství s významnou leteckou společností s více než devadesátiletou tradicí," shrnul významnost spolupráce Hoffmann.

Kontakt:

Eva Komůrková