VELIKONOČNÍ DEKORACE – STOKLASA

Velikonoce jsou svátky jara a v této době se do velikonoční výzdoby pouštějí zpravidla i ti, které jindy nechává dekorování domova chladnými. Všechno kolem kvete, ptáci zpívají, organismus se zázračně zotavuje s prvním sluníčkem. Už sama tato skutečnost mnohé inspiruje ke kreativitě a činorodosti. Inspirujte se několika tipy na velikonoční dekorace a pusťte jaro do svých domovů.

Jsme společnost STOKLASA a naším cílem je maximálně vyjít vstříc požadavkům zákazníků. Velikonoce a jaro máme rádi stejně jako vy, a proto jsme nabídku obohatili o nové dekorace, které váš byt, kancelář i jiné společenské prostory prozáří jarními barvami.

ARANŽÉRSKÉ POTŘEBY

Základem úspěšného aranžmá je kvalitní podklad, který si upravujete podle svého vkusu a fantazie. E-shop www.stoklasa.cz nabízí polystyrenové polotovary, které spolehlivě drží dekorační vazbu po celou dobu svátků. V naší nabídce najdete výlisky vajíček v různých velikostech, korpusy ve tvaru věnců nebo aranžovací hmotu ke květinovým dekoracím, které dokreslí celkovou jarní atmosféru.

VELIKONOČNÍ VAZBY

K Velikonocům patří barvy a to hlavně barvy jara - žlutá, zelená, oranžová. Takže i drobné dekorační potřeby, se kterými budeme pracovat, vyladíme v těchto barvách. Nachystejte si stuhy, perličky, peříčka, ozdobné dráty, aranžovací lýka a lýkové provázky k uchycení. Můžete použít organzu, plastové dekorace, vyrobit si květy, které nikdy nezvadnou, zkrátka fantazii se meze nekladou. A teď už jen pomalu, krok za krokem, postupujeme k cíli. Lepte, vpichujte jednotlivé prvky do uceleného celku. Můžete přidat nějakou tu větvičku, lístek, květ a úžasný výsledek na sebe nenechá dlouho čekat.

Fandíme všem kreativním lidem, kteří se nespoléhají na hotové dekorace z obchodů a snaží se do svých domovů vnést originalitu a zapojit svou fantazii. Zvláště děti ocení, když si budou moci svou dekoraci také samy vyrobit a věřte, že svátky jara budou vnímat úplně jinak.

Čas běží opravdu rychle a Velikonoce tady budou dřív, než se nadějete. Myslete už dopředu a vyberte si z široké nabídky dekoračních předmětů, kterou jsme pro snadný výběr uspořádali do sekce „Velikonoce“. Nechte se inspirovat a vyberte si podle svého vkusu.

STOKLASA – VELIKONOCE V BARVÁCH JARA

Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o.

KONTAKT:

Záhumenní 22