Přední chovatelský e-shop Kamir.cz prošel zásadním redesignem

Praha 26. února (PROTEXT)

E-shop http://www.kamir.cz, provozovaný od roku 2002 firmou KAMÍR a Co. spol. s r.o., prošel zásadní proměnou. Zákazníky uvítá přehlednější a uživatelsky přístupný web, který chovatelům a jezdcům nabídne nejen kvalitní a levné zboží, ale hned několik nových funkcí.

Responzivní design

Nejdůležitější novinkou je responzivita webu. Stránky jsou přehledné a čitelné v každé situaci - ať už je zákazníci prohlíží na počítači, v tabletu nebo na chytrém telefonu. Responzivní design e-shopu reaguje na prudký rozmach mobilních zařízení, který se v žádném případě nevyhýbá ani zemědělcům a chovatelům hospodářských zvířat.

Infoportál pro chovatele

Jednou z výhod e-shopu kamir.cz je odbornost prodejců. Zákazníkům je vždy připraveno poradit hned několik pracovníků, kteří mají dokonalý přehled o sortimentu a jeho využití v praxi. Ve specializovaném oboru, jakým je chov hospodářských zvířat nebo zemědělské potřeby, je takové odborné zázemí pro zákazníky velmi důležité.

U Kamíra se tedy rozhodli zprovoznit informační portál, kde budou pravidelně přibývat hodnotné články s tematikou elektrických ohradníků či chovu skotu, ovcí, prasat nebo koní. Nebudou chybět ani chovatelské tipy a recenze nového zboží.

Firemní prezentace

Protože společnost KAMÍR a Co. spol. s r.o. se nezabývá pouze provozem e-shopu, ale její hlavní těžiště leží v oblasti komplexních služeb pro chovatele a zemědělce, vznikla nová firemní prezentace. Zaměřuje se zejména na dojicí zařízení a ostatní dodávky technologií pro malo- i velkochovy. Nechybí ani zmínka o vlastní výrobní lince - firma vyvíjí a vyrábí naháněcí uličky i univerzální kovové hrazení pro dobytek.

O společnosti KAMÍR a Co. spol. s r.o.

Společnost KAMÍR a Co. spol. s r.o. vznikla v roce 1991 v Pacově a rychle se etablovala na trhu zemědělských a chovatelských potřeb. V současnosti provozuje e-shop i kamenné pobočky po celé České republice i na Slovensku.

KONTAKT:

KAMÍR a Co. spol. s r. o.

Ferd. Pakosty 1148, 395 01 Pacov

info@kamir.cz