Přenocování v Hanoveru během Expo 2000 je možné již od 13,04 eura za osobu

Levné hotely společnosti Accor Hotellerie Deutschland GmbH s jejími řetězci Formule 1, Etap a Ibis i nadále nabízejí své pokoje v Hanoveru a okolí během Expo 2000 za příznivé ceny. Pokoj v hotelu Formule 1 Hanover Ost Lahe stojí jen 26,07 eura bez ohledu na to, zda zde přenocuje jedna osoba nebo dvě. Snídaně stojí 3,02 eura za osobu. Ubytování a snídaně zdarma se nabízí pro jedno dítě do 12 let, sdílející pokoj s rodiči. Na každém poschodí je pro pět pokojů společná sprcha a toalety. Optimální čistota je zaručena samočistícím systémem, který je automaticky aktivován po každém použití.

Pokoj v jednohvězdičkovém hotelu Etap Hannover Messe Laatzen a Etap Hannover West Garbsen stojí 34,76 eura. Příplatek 6,14 eura se platí za druhou osobu obývající pokoj. Zařízení a vybavení pokojů je podobné jako v hotelu Formule 1, každý pokoj je však navíc vybaven sprchou a WC. Snídaně za osobu stojí 4,55 eura. Nabízí se zdarma ubytování a snídaně pro jedno dítě do 12 let sdílející pokoj s rodiči.

Během Expo 2000 stojí hotel ve dvouhvězdičkovém hotelu Ibis Hannover 79,25 eura, bez ohledu na to, zda jsou ubytovány dvě osoby nebo jedna. Snídaně stojí 7,67 eura za osobu.

V okruhu 250 km kolem Hanoveru je dalších 30 hotelů Formule 1, Etap a Ibis. Je možno zdarma objednat hotelového průvodce Hotel Guides na adrese www.accor.de nebo telefonicky pod číslem 0049(0)89-63002-339. Pokoj v síti hotelů Ibis je také možno objednat online na adrese www.ibis-hotel.de. ots Original Text Service: Accor Hotellerie Deutschland GmbH Internet: http://recherche.newsaktuell.de Informace pro tisk: Dr. Birgitta Schall Telefon: +49(0)89/63002-288 E-mail: schall_birgitta@accor-hotels.com Accor Hotellerie Deutschland GmbH

Klíčová slova PROTEXT-EXPO-Accor Hotellerie-ubytování

Evropa, EU, NATO (es)