Centrum BABYLON zve novináře na Informační den

Centrum BABYLON a.s. ve spolupráci s Magistrátem města Liberce, odborem cestovního ruchu si dovolují Vás pozvat na INFORMAČNÍ DEN LIBEREC - CÍL VAŠICH VÝLETŮ, na kterém Vám představíme nejatraktivnější místa pro organizované, individuální a rodinné výlety. Informační den se koná v úterý 13. června 2000 od 09:30 v Liberci. Program:

09:30 - prezentace v Královské zahradě Centra Babylon Liberec, občerstvení

10:00 - okružní jízda městem se zastávkami v plaveckém bazénu, botanické zahradě, ZOO a na liberecké radnici

13:00 - pracovní oběd v Centru Babylon, restauraci Luxor

14:00 - prohlídka Babylonu včetně dostavby aquacentra a hotelu

15:00 - panelová diskuse v Byznys Centru Babylon

16:00 - předpokládané ukončení informačního dne

Vzhledem k omezeným kapacitám a k předem zajištěným službám Vás žádáme o potvrzení Vaší účasti na kontaktní osobu: Robert Šmíd, tel.: 048/5251400, fax 048/5251330, e-mail: byznys@babylon- lbc.cz . V písemném styku vždy uvádějte Vaše jméno, organizaci, počet účastníků akce a zda vyžadujete dopravu z Prahy autobusem. Pro účastníky z Prahy a okolí bude přistaven autobus v Praze - Černém mostě u restaurace McDonald\'s, který bude odjíždět směr Liberec v 8.15 hod. a zase Vás přiveze nazpět. Při dopravě vlastním prostředkem parkujte na krytém parkovišti Centra Babylon. Vjezd na parkoviště se nachází přímo proti sjezdu z dálnice k Centru Babylon ve směru od Prahy.

Bližší informace o pořadatelích informačního dne získáte na http://www.liberec.cz a http://www.babylon-lbc.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že u nás najdete náměty pro Vaši další práci.

Klíčová slova PROTEXT-Centrum Babylon-Liberec

Liberecký (li)