VALENTÝN NA OBZORU – NEZAPOMEŇTE NA SVÉ MILOVANÉ

Den svatého Valentýna se u nás zabydlel s naprostou samozřejmostí a 14. února tak každoročně obdarováváme malými drobnostmi z lásky ty, na kterých nám opravdu záleží. Valentýn je svátek zamilovaných, ale forem lásky je mnoho a není tedy výjimkou, že dárky z lásky směrujeme i svým dobrým přátelům či rodině.

Jsme společnost STOKLASA a snažíme se naslouchat svým zákazníkům a jejich požadavkům, které na nás kladou. Proto také přinášíme nabídku valentýnských drobností, nejen k obdarování, ale i k dekorování sváteční oslavy, či krásné dárkové balení s valentýnskými motivy. A že je Valentýn oslavou lásky, motiv srdce rozhodně nemůže chybět na žádném z nabízených produktů.

VALENTÝNSKÉ DÁRKOVÉ BALENÍ

Ať už darujete šperk, či jinou drobnost, je valentýnský dárek především symbolem a jako takový vyžaduje stylové balení. Nahlédněte do naší nabídky a vyberte si krabičky a další nezbytné potřeby, které nadchnou již svým slavnostním vzhledem.

VALENTÝNSKÉ DEKORACE

Nejen pro ty kreativnější z vás, ale pro všechny, kteří nechtějí nechat průběh valentýnské oslavy napospas osudu, nabízíme širokou nabídku šperků a dekorací s motivy srdíček. Aranžérské potřeby i pro neprofesionály, jako jsou polystyrenové korpusy ve tvaru srdce, perličky, stuhy i knoflíky, výběr plastových srdíček vhodných na květinové vazby, či jen tak k dekorování slavnostní tabule.

VALENTÝNSKÁ BIŽUTERIE

Šperk je zaručeným úspěchem každé valentýnské oslavy a bižuterie ve formě přívěsku ve tvaru srdce připomene obdarovanému vaše společné chvilky vždy, kdykoliv na něj pohlédne.

Myslete na své milované a udělejte ze svátku sv. Valentýna den, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Nahlédněte do nabídky internetového portálu www.stoklasa.cz a vyberte si z tisíců položek skladem. U nás najdete nejen zboží pro každou příležitost, ale především spolehlivé služby, perfektní servis a rychlost dodávky zboží.

Rádi se Vám budeme věnovat.

STOKLASA – VŠE K VALENTÝNU

Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o.

KONTAKT NA KONEC:

Adresa ředitelství: