invito - zahajuje se výměna pohostinnosti při Expu

BRAUNSCHWEIG (Německo) 26. května (Protext/ots) - Expo je úžasné. Chcete výstavu navštívit a zůstat u přátel? invito - international visitors organization (mezinárodní organizace návštěvníků) byla založena u příležitosti Expa 2000 v Hanoveru. Jde o neziskovou organizaci, která chce navazovat osobní kontakty a spojení mezi lidmi v rámci Expa 2000. Jako oficiální mezinárodní projekt by organizace invito ráda pro Expo otevřela reklamní kampaň se zvláštním důrazem na německou pohostinnost.

invito nabízí pomoc zahraničním návštěvníkům Expa, kteří by rádi poznali také okolní kraj a lidi a kteří hledají odpovídajícího hostitele. invito nabízí kosmopolitní hostitele, kteří zdarma pozvou návštěvníky z Německa i ze zahraničí na privát k sobě domů, a to:

* v okolí do vzdálenosti jedné hodiny cesty od Expa, takže návštěvníci budou moci na Expo snadno dojíždět

* kdekoli v Německu na návštěvu po Expu.

Základem pro zkontaktování hostitele a návštěvníka, i pro umístění návštěvníka u hostitele budou společné profesní nebo kulturní zájmy, sport nebo další činnosti. Navázané vztahy budou následně pokračovat nebo se rozvíjet na soukromé, kulturní nebo obchodní úrovni.

Kancelář pro výměny pohostinnosti je v Braunschweig (v blízkosti hanoverského Expa). Registrace účastníků, navázání kontaktů a umístění se provádí po Internetu: www.invito.de

Organizace invito požaduje registrační poplatek 15 euro jak od návštěvníka, tak od hostitele, aby pokryla administrativní náklady a pojištění z odpovědnosti třetí strany. Osobní údaje nebudou poskytnuty bez výslovného souhlasu a nebudou použity k jakémukoli jinému účelu. Návštěvník zaplatí invito za umístění 30 euro před uvolněním adres hosta a návštěvníka.

invito doufá, že se návštěvníci a hostitelé v čase, který spolu stráví, spřátelí a že jejich přátelství s návštěvou neskončí. Tiskové zprávy o invito naleznete na internetové stránce ots Originaltext: http://recherche.newsaktuell.de Další informace a kontakty: Internet www.invito.de ; info@invito.de Adresa: invito gmbh Mauernstrasse 33 D-38100 Braunschweig Tel. +49 -(0)5 31-2 40 67 70 Fax. +49 -(0)5 31-2 40 67 72

Klíčová slova PROTEXT-invito-Expo

Evropa, EU, NATO (es)