DOPLŇKY PRO KRÁSU A ELEGANCI PLESOVÉ SEZÓNY

Nádherné róby, elegantní obleky nebo vtipné kostýmy, to jsou hlavní impulsy k doplnění šatníku a talentu dotáhnout svůj oděv k dokonalosti. Plesy, bály, karnevaly dávají nadcházejícímu období dobrý důvod uvolnit se ze stresů vánočního úklidu, pečení cukroví a nákupů dárků a konečně si odpočinout, zatancovat a pobavit s přáteli. Plesová sezóna nastává jen jednou v roce a rozhodně stojí za to si ji pořádně užít.

Svěřte se do profesionálních rukou společnosti Stoklasa, konkrétně internetového portálu www.stoklasa.cz, jenž pomáhá svým perfektním servisem zvládat přípravy na tyto výjimečné události, a to již od roku 1990. Krom velkého výběru zboží nabízíme dobré rady ochotného personálu, který vám vždy rád pomůže s výběrem, pokud si nebudete vědět rady s nákupem. Neváhejte a kontaktujte nás, jsme tady pro vás a těšíme se na spolupráci.

BIŽUTERIE – klíčové drobnosti, bez kterých se žádná slavnostní událost neobejde

Krásné šaty jsou pouze základním kamenem plesové róby, ale bez dalších doplňků zůstanou jen oděvem. Jenže taková událost chce více, vy chcete více, chcete svým příchodem zmrazit pohledy kolemjdoucích, chcete rozdmýchat plamen žárlivosti, možná chcete provokovat, možná jen dojmout, ale v žádném případě nechcete projít plesovou sezónou bez povšimnutí. V takovém případě potřebujete zapracovat na celkovém dojmu a ten dělají drobnosti, maličkosti. Ženy se neobejdou bez náušnic, náhrdelníků, náramků, prstenů, ale třeba i broží. Štrasové ozdoby se zářivými odlesky nebo snad křišťály Swarovski? Na celkovém dojmu opravdu záleží, čtěte dál, jak jej docílit.

KABELKA – nezbytný doplněk každé ženy

Dámy si jistě nedokáží představit, že by se někde vypravily bez kabelky a ani ples není výjimkou. Připravili jsme pro vás nabídku elegantních kabelek vhodných právě pro blížící se společenské akce, ať už si vyberete hladké psaníčko nebo bohatě zdobnou kabelku, vždy dbejte na sladění s ostatními doplňky.

Nyní přicházejí na řadu ostatní neméně důležité maličkosti, kvalitní punčocháče, které zajistí, že se budete po celou dobu cítit příjemně, společenské rukavice a samozřejmě ozdoba do vlasů, která podtrhne dokonalost účesu. Ale nesmíme zapomínat ani na pány a doladit jejich společenský oděv k oděvu partnerky. Nepostradatelným doplňkem je jistě dobře zvolená kravata se sponou, případně motýlek. Pánové i pro vás jsme připravili nabídku, která stojí za zhlédnutí.

Plesová sezóna je za dveřmi a čeká na vaše róby, pořádně si užijte nadcházející slavnostní události a dejte na nás – doplňky dělají divy.

STOKLASA

ODBORNÍK NA SPOLEČENSKÉ DOPLŇKY

Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o.

KONTAKT:

Záhumenní 22

747 21 Kravaře

okres Opava

Potřebujete poradit s nákupem nebo s čímkoliv na e-shopu? Volejte:

Telefon 1: (+420) 553 607 777

Telefon 2: (+420) 734 750 798