DigiScents, Inc. a eCandy Partner mají osladit nakupování online

OAKLAND (USA) 12. května (Protext/BusinessWire) - DigiScents, Inc. (www.digiscents.com), průkopník digitální parfémové technologie, a eCandy.com Inc. (www.eCandy.com), nabízející cukrářské výrobky, oznámily partnerství, které umožní navonění webové stránky eCandy. ECandy nedávno oznámila marketingovou a distribuční dohodu s Nestle USA.

"Představte si zaslání parfémované pohlednice s blahopřáním ke Dni matek nebo virtuální bonboniéry," konstatoval generální ředitel DigiScents Joel Bellenson."Digitální parfém radikálně přetvoří zážitky s nakupováním online. Digitální parfém způsobí, že bude snadné a zábavné zkoušet vůně a kombinace, které jste předtím nikdy necítili, jako cukrovinky z jiných zemí a kultur."

"Přidání parfému ke stránce eCandy vytvoří nostalgii a přinese zábavu jako v opravdové cukrárně," pravil Rani Aliahmad, spoluzakladatel eCandy. "Digitální parfémová technologie je unikátní cestou jak předvádět naše produkty našim klientům a dodává zcela novou dimenzi jejich zážitkům při nákupech."

O DigiScents, Inc.

DigiScents (www.digiscents.com) se sdružuje s předními webovými stránkami a interaktivními mediálními společnostmi za účelem navonění internetu. S DigiScents iSmell Digital Scent Technology budou spotřebitelé mít možnost živějších a zapamatovatelných zážitků s parfémovanými webovými stránkami, e- mailem, filmy, hudbou, e-commerce, interaktivními hrami a inzerováním online.

V říjnu 1999 DigiScents poprvé oznámila své kompletní řešení pro digitalizaci a přenášení vůní po internetu. Prostřednictvím svého partnerství s RealNetworks (Nasdaq:RNWK), bude software DigiScents ScentStream přiveden k téměř 100 miliónům uživatelů RealPlayer. Jejím partnerstvím s v Hong Kongu registrovanou Pacific Century CyberWorks (PCCW; HKSE:1186), technologie DigiScents bude k dispozici v celé oblasti Asie a Tichomoří prostřednictvím ohromné sítě internetu, e-commerce a interaktivní televize.

DigiScent je společnost v soukromém vlastnictví se sídlem v Oaklandu. Společnost byla založena v únoru 1999 Dexsterem Smithem a Joelem Bellensonem. Bellenson a Smith rovněž založili Double Twist (www.doubletwist.com), původně Pangea Systems Inc., přední světovou biotechnologickou společnost.

O eCandy.com, Inc.

Posláním eCandy je být první internetovou adresou s plným servisem pro oblast cukrovinek, poskytující klientům, výrobcům, distributorům a maloobchodníkům široký výběr produktů za konkurenční ceny, náplň odvětví a podnikatelské služby. Díky kapacitě e-commerce, zajišťuje eCandy pro své zákazníky prvotřídní nákupní možnosti tím, že nabízí všechno od želatinových kuliček až po lanýžové cukrovinky a těžko dosažitelné evropské čokoládové bonbony. eCandy nedávno zrealizovala strategické marketingové a distribuční partnerství s Nestle USA pro divizi čokoládových výrobků a cukrovinek, která zahrnuje m.j. i značky Nestle, Willy Wonka a Perugina. Společnost stále udržuje několik marketingových, distribučních a partnerských spojení s celostátně uznávanými výrobci čokolády a cukrovinek, jakož i s předními internetovými adresami.

Společnost eCandy byla založena Rani Aliahmadem, Johnem Hadlem a Davidem Kimem a sídlí v Los Angele. Je v soukromém vlastnictví a k jejím společníkům patří T.I.Capital a iXL Ventures.

Poznámka k vydavatelům: DigiScents, iSmell jsou obchodní značky DigiScents, Inc. RealNetworks(R) a RealPlayer(R) jsou obchodní značky nebo registrované ochranné známky RealNetworks, Inc. Windows(R) je registrovanou ochrannou známkou Microsoft Corporation. Všechny ostatní společnosti nebo produkty zde uvedené jsou obchodní značky nebo registrované obchodní známky jejich příslušných vlastníků. Poznámka: Fotografie k textu najdete na adrese : http://www.businesswire.com/cgi-bin/photo.cgi?pw.050900/bb4 Kontakt: DigiScents, Inc. David Libby, 510/625-4305 davidl@digiscents.com

Klíčová slova Protext-eCandy-DigiScents

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace