Ručně vyráběná pravá čokoláda zachutná i vám

Praha 14. listopadu (PROTEXT)

Už vás omrzely čokolády ze supermarketu? Nyní máte možnost ochutnat výbornou pravou čokoládu, kterou u nás v Čechách vyrábí rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě. V jejich e-shopu můžete vybírat z řady luxusních čokolád nebo si zde zakoupit i suroviny pro vlastní čokoládu.

Z historie čokoládovny v Troubelicích

Čokoládovna Troubelice funguje od minulého roku. První myšlenky na výrobu čokolád se ale zrodily v hlavách majitelů již během roku 2002. „Už tehdy jsme se rozhodli, že se pokusíme vyrobit čokoládu, která bude založena jen na kvalitních surovinách. Z tuků bude obsahovat pouze kvalitní kakaové máslo a nenajdete v ní žádné přidané konzervanty, barviva, lecitin nebo bílý cukr.“ Plán se opravdu vydařil a v současné době má čokoládovna v nabídce spoustu čokolád, které stojí za ochutnání. Každá ručně vyráběná čokoláda je svým způsobem originální. Sladí se šťávou z cukrové třtiny a přidává se do ní jen sušené mléko.

Základ jsou kvalitní suroviny

„Kakaové boby, které používáme pro výrobu našich čokolád, dovážíme až z Ekvádoru. Jedná se o nejkvalitnější boby na světě, mají vytříbenou chuť i aroma“, dodávají majitelé čokoládovny.

A z jakých čokolád konkrétně můžete vybírat v nabídce? Na webových stránkách čokoládovny najdete internetový obchod, ve kterém se prodávají bílé, mléčné i hořké čokolády s vysokým kakaovým podílem.

Kromě klasických čokolád zde můžete zakoupit také čokolády zdobené reliéfem, které mnohdy doplňuje sušené ovoce či ořechy. Ty jsou perfektní jako dárek z lásky, k narozeninám nebo i k jiné speciální příležitosti. Paní Alena, která v obchodě již několikrát spokojeně nakoupila, se nám svěřila: „Nejraději mám 100% hořkou čokoládu, která je jinak jen těžko k sehnání. Navíc zde mám jistotu, že je čokoláda opravdu kvalitní.“

V čokoládovně dále můžete objednávat třeba kakaové boby, kakaové máslo, sušené ovoce nebo třtinovou šťávu.

Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o.

kontakt:

František Bačík