VÁNOČNÍ DEKORACE PRO SVÁTKY KLIDU A POHODY

Taky milujete Vánoce a už se nemůžete dočkat na ty krásné a jedinečné chvíle pohody a přátelské atmosféry? Pak neotálejte moc dlouho s nákupem vánočních dekorací, protože jen včasný nákup vám zaručí, že váš byt bude ozdoben přesně podle vašeho přání. Jste připraveni na výzdobu tón v tónu, nebo chcete byt v pestrém, moderně laděném hávu? Ať tak či tak, nezapomeňte, že včasný výběr vám pomůže k svátkům klidným, bez stresů a nákupů na poslední chvíli.

Jsme společnost Stoklasa a na českém trhu působíme již od roku 1990. Nahlédněte do našeho e-shopu www.stoklasa.cz s tisíci položkami skladem a probuďte ducha Vánoc s pomocí vánočních dekorací z našeho e-shopu. Kromě velkého výběru zboží nabízíme spolehlivé služby, perfektní servis a ochotný personál, který vždy rád pomůže, když si nebudete vědět rady.

VÁNOČNÍ DEKORACE

Vánoční výzdoba se rozhodně nemusí omezovat pouze na ozdobený vánoční stromeček a slavnostní tabuli, naopak, vánočně můžete dekorovat celý svůj interiér i exteriér. Ručně vyrobené adventní kalendáře udělají radost nejen dětem, kterým lehce pomohou překonat dobu těšení se na Ježíška. Mikulášské boty, pytlíky i tašky naplněné těmi nejlepšími dobrůtkami vaše dítko ocení i po letech, až bude se svou rodinou vzpomínat na dětství. Adventní věnec vytvořený ze svíček a drobných ozdob pak zaručí pohodové odpočítávání čtyř týdnů adventu.

SLAVNOSTNÍ VÝZDOBA ŠTEDROVEČERNÍ A SILVESTROVSKÁ

Na slavnostním aranžmá Štědrého dne a svátků je třeba si dát obzvláště záležet. Vyzdobte celý byt i zahradu girlandami, třpytivými hvězdičkami, rolničkami, slaměnými ozdobami nebo baňkami, na stůl rozprostřete ubrus s vánočním motivem, naaranžujte postavičky andílků a svým blízkým zabalte dárky do dárkových pytlíčků nebo krabiček převázaných stuhou s vánočními motivy.

Vánoční svátky jsou obdobím pohody a přátelského setkávání, nezasvěťte sváteční pohodu běhání po obchodech, nakupujte s předstihem a v klidu vašeho domova.

STOKLASA – VÁNOČNÍ DEKORACE S JISTOTOU

Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o.

kontakt:

Záhumenní 22

747 21 Kravaře

okres Opava

Potřebujete poradit s nákupem nebo s čímkoliv na e-shopu? Volejte:

Telefon 1: (+420) 553 607 777

Telefon 2: (+420) 734 750 798