Jste připraveni na BIM revoluci? BIM Revoluce je tady!

Praha 31. října (PROTEXT)

Takový je podtitul výroční konference BIM DAY 2014, pořádané již tradičně Odbornou radou pro BIM, která se uskuteční 27. listopadu v Praze.

Na výroční konferenci BIM DAY 2014 se představí celá řada předních zahraničních i domácích odborníků na problematiku zavádění metodiky BIM. Z těch zahraničních zmiňme odborníky na problematiku BIM, jakými jsou Steve Spark z Velké Británie, Christoph Eichler z Rakouska či Thomas Liebich z Německa.

Šíři záběru ukrývající se pod zkratkou BIM mohou názorně demonstrovat odpolední panelové diskuze, kde bude dán prostor problematice BIM z rozličných úhlů pohledu. O metodice a zavádění BIM se proto bude diskutovat z pohledu investora (veřejného i soukromého), facility manažera, stavebních firem - generálního dodavatele včetně subdodavatelů, projektantů i architektů, tedy všech účastníků procesu výstavby. BIM bude rovněž diskutován na pozadí standardů a legislativy či ve vztahu ke vzdělávání odborníků znalých BIM, které bude praxe do budoucna potřebovat. Podrobnosti ke konferenci naleznete na http://www.BIMDAY.cz

Kontakt:

Petr Vaněk

předseda rady sdružení

Odborná rada pro BIM

mobil: +420 775 600 956

e-mail: vanek@czbim.org

web: http://www.CzBIM.org

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-stavby-firmy-Odborná rada pro BIM

Stavebnictví, bydlení a reality