HRAČKY PRO DĚTI

Frýdek-Místek 30. října (PROTEXT)

Vánoční svátky se nezadržitelně blíží a vy už s předstihem přemýšlíte, co pořídit vašemu dítku, aby bylo nadšené a překvapené. Není nic krásnějšího, než rozzářené dětské oči pod vánočním stromečkem, které právě obdrželo hračku ze všech nejkrásnější. Ač je doba charakteristická svými technickými prvky a moderní elektronika nezadržitelně kráčí i do dětských hrátek, přesto je jedna hračka, která má své stálé místo v dětských snech i pokojíčcích.

Stavebnice

Hrací prvek, který sebou přináší originalitu vlastní invence dítěte, kreativitu a navíc splňuje požadavky rodičů na schopnost vzdělávat a vychovávat. Naše divize Sluban Hračky je zástupce společnosti Sluban Europe b.v. pro CZ & SK a prostřednictví internetového portálu www.sluban-hracky.cz nabízíme jedinečnou stavebnici SLUBAN se schopností nejen děti zaujmout, ale i rozvíjet.

Hračky pro kluky

Chlapecký svět fantazie je plný statné síly a heroických výkonů, nad kterými každý žasne. Takto jsou také postaveny série stavebnic pro kluky, kteří zde najdou nekonečné možnosti jak dostát svým přáním, stát se nejlepším letcem, nejrychlejším závodníkem, jak se proletět vesmírem a navštívit vzdálené galaxie, či jak nejlépe střežit mořskou zónu před nepřítelem.

Hračky pro holky

Většina stavebnic je určena chlapeckým snům, ale právě růžová sada Dream Girls se stala první stavebnicí svého druhu, která byla určena právě dívkám. Stavebnice Sluban tak ukázala, že myslí i na fantazijní svět dívčích přání. Prostřednictvím krásného princeznina zámku, paláce snů, úžasného princeznina pokojíčku a mnoha dalších je schopna plnit romantické holčičí sny.

Moderní stavebnice SLUBAN splňují všechny předpoklady toho nejkrásnějšího dárku, který mohou děti pod vánočním stromečkem nalézt. Stavebnice SLUBAN je nejen kvalitním produktem, který je kompatibilní s ostatními značkami na trhu, je originální a hlavně cenově dostupný.

Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás prosím, rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.

KVALITA, ORIGINALITA, PŘÍJEMNÁ CENA

STAVEBNICE SLUBAN

Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o.

kontakt:

Sluban Hračky

Družstevní 311

CZ - 738 01 Frýdek-Místek

Mobil: +420 737 248 135

Web: www.sluban-hracky.cz

E-mail: info@sluban-hracky.cz

Sluban prodejna:

Zámecké náměstí 1262

CZ - 738 01 Frýdek-Místek

Otevírací doba:

Po - Pa 10:00 - 17:00