Gumičky na výrobu náramků

Doslova mánii, tzv. gumičkování, propadly na sklonku léta snad všechny děti – a nejen ty. Najednou nebylo v okolí dítě, které by nemělo náramek, přívěsek z gumiček, nebo alespoň nezkoušelo gumičky zpracovávat. Je až neuvěřitelné, jakou rychlostí se tato doslova vášeň roznesla po školách a domácnostech. S ní se opět probudila úžasná dětská fantazie, která se poslední dobou ztrácela někde ve víru počítačových her. Děti najednou jakoby opět získaly schopnost hrát si, bez potřeby elektroniky a jiných moderních vymožeností. Ta vlna horlivosti a nadšení s sebou přinesla další a další požadavky na barevné variace gumiček, které malí umělci splétají v náramky, zvířátka či přívěsky.

V e-shopu Stoklasa najdete širokou nabídku sad na výrobu gumičkových náramků. Ať už se rozhodnete vyrábět jednoduché náramky z gumiček či náročnější gumičková zvířátka, rozhodně si přijdete na své. Pokud si vaše dítko nebude vědět rady, jak na gumičkový náramek, připravili jsme pro vás instruktážní návod, s jehož pomocí zvládne pletení gumiček opravdu každý.

V poslední době se objevila informace o škodlivosti gumiček na výrobu náramků, a protože tyto gumičky nabízíme, rádi bychom vás informovali o správnosti informací, které se šíří světem. Abychom vás ujistili o bezpečnosti námi prodávaných gumiček, dali jsme podnět k testování. Námi nabízené gumičky jsou vyrobené ze silikonu a neobsahují ftaláty ani jiné škodlivé látky, které naopak mohou obsahovat gumičky z měkčeného PVC.

Nenechte své dítě zahálet a pořiďte mu sadu gumiček, která podpoří jeho kreativitu a pomůže k rozvoji jemné motoriky. Vyberte si z naší nabídky a potěšte své ratolesti.

GUMIČKY NA VÝROBU NÁRAMKŮ

FANTAZIE A KREATIVITA DĚTSKÉHO SVĚTA

Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o.

kontakt:

Záhumenní 22

747 21 Kravaře

okres Opava

Potřebujete poradit s nákupem nebo s čímkoliv na e-shopu?

Volejte:

Telefon 1: (+420) 553 607 777