Český systém Seeky.cz nově identifikuje firmy z 31 zemí Evropy

Praha 29. září (PROTEXT)

Online systém Seeky.cz byl vyvinut českou firmou Alsenta s.r.o., která je nyní mezi finalisty soutěže Firma roku v rámci kraje Vysočina.

Seeky již více než dva roky úspěšně identifikuje návštěvníky z ČR a Slovenska na webech svých klientů.

"Na základě požadavků mnoha zákazníků byl záběr systému nyní značně rozšířen. Nově umí Seeky identifikovat návštěvníky z 31 zemí Evropy. Mezi nejsilněji pokryté země patří ČR, Slovensko, Německo, Polsko, Rakousko a Maďarsko," uvedl Zbyněk Lakomý, jednatel Alsenta s.r.o.

Seeky identifikuje firmy z ČR a dalších 30 zemí Evropy, které navštívily stránky klienta. Tím služba umožňuje proměnit anonymní uživatele v reálné zákazníky. Seeky tedy nejsou pouhé statistiky návštěvnosti, ale profesionální nástroj pro rozvoj obchodu v rámci ČR a dalších 30 evropských zemích. Je tedy vhodný pro firmy působící na českém trhu, ale i pro české exportéry, kteří hledají zákazníky v rámci Evropy.

Dvoutýdenní vyzkoušení služby Seeky.cz je zdarma.

Zbyněk Lakomý

jednatel

ALSENTA s.r.o.

Na Blatech 1138