Textilní galanterie, kreativní potřeby, bižuterie, módní doplňky i dekorace na jednom místě

Ať už hledáte stálého dodavatele, nebo si potřebujete koupit jen pár drobností, jedno máte společné. Už vás nebaví objednávat každou věc někde jinde a čekat, zda právě tento obchodník je mezi těmi, kdož objednané zboží nejenže pošle, ale dokonce pošle v kvalitě, jakou prezentoval. Máme pro vás řešení.

Velkoobchod a maloobchod Stoklasa textilní galanterie s.r.o. působí na českém trhu již od roku 1990 a je tedy nejen stálicí v oboru, ale neustále expandující společností. Spolehlivost služeb a perfektní servis dělá z této firmy přesně toho obchodního partnera, kterého hledáte. A protože se snaží, aby měl zákazník co nejlepší služby, vytvořili pro vás e-shop http://www.stoklasa.cz/, kde najdete velký výběr zboží na jednom místě a nakoupíte v pohodlí vašeho domova.

Všechny sekce nabízeného sortimentu e-shopu jsou přehledně rozčleněny do jednotlivých oddělení. Všichni, kdo rádi šijí, pletou a opravují, zde mají připravenou širokou nabídku textilní galanterie. Módní náhrdelníky, půvabné náramky i náušnice najdete v sekci bižuterie. Nechybí tašky a kabelky pro každou příležitost - od společenských kabelek až po nákupní tašky. K nim neodmyslitelně patří i šátky a šály, které najdete v oddělení módních a oděvních doplňků. Naleznete zde rovněž kravaty, klobouky, deštníky pro dámy i pány.

Jste kreativně zaměření, máte uměleckého ducha i mysl? Pak je přesně pro vás určena sekce výtvarných a kreativních potřeb. Objevíte zde království kreativity, ať už navlékáte korálky, tvoříte z fimo hmoty nebo vyrábíte s dětmi neopakovatelná díla. Hledáte inspiraci, jak ozdobit domácnost nebo kanceláře, abyste se i v práci cítili příjemně? Navštivte oddělení dekorací. Najdete zde kovové, dřevěné, skleněné, ale i vánoční dekorace, doplňky pro karneval či potřeby pro aranžéry.

Nahlédněte do nabídky e-shopu http://www.stoklasa.cz/ a vybírejte z 20 tisíc položek skladem, které jsou připraveny k odeslání na vaši adresu. Tisíce spokojených zákazníků, obrovské skladové zásoby, perfektní servis a garance vrácení zboží, to je jen zlomek důvodů, proč nakupovat zrovna zde.

Stoklasa textilní galanterie s.r.o.

Kontakty:

Záhumenní 22