Rent-a-Holiday.com nabízí cestovatelům lepší způsob jak naplánovat skvělou letní dovolenou Z Internetu se stává neocenitelný zdroj informací pro evropské cesto

Jelikož začíná období plánování letní dovolené, pokoušejí se cestovatelé nalézt maximálně informativní a pohodlný způsob plánování a rezervace ubytování. Každý měsíc více než 150 tisíc lidí navštěvuje přední evropskou objednávkovou adresu Rent-a-Holiday.com, aby si vyhledali ubytování, která jsou ideální pro jejich individuální potřeby. Se svou nabídkou více než 25 tisíc nemovitostí, Rent-a- Holiday.com obhospodařuje největší síť prázdninových ubytovacích možností, včetně vil v Itálii, zámků ve Francii a soukromých domů na francouzské Riviéře a v blízkosti Středozemního moře. "Rent-a-Holiday.com je ideální pro všechny druhy turistů, kteří touží po unikátních zážitcích," prohlásil Peter Ingelbrecht, zakladatel a generální ředitel společnosti Rent-a-Holiday.com. "Většina lidí je překvapena, jak snadné a pohodlné je plánovat dovolenou prostřednictvím Internetu a Rent-a-Holiday.com má na síti nejlepší výběr mimořádných nemovitostí s ubytovacími kapacitami."

Rent-a-Holiday.com nabízí v několika formách pomoc znamenající zdokonalené plánování turismu. Přístup na tuto adresu je v sedmi evropských jazycích a k dispozici je mnohojazyčný personál. Cestovatelé mohou rychle a snadno nalézt to, co hledají vzhledem k použití vyhledávacích funkcí a mapovacího systému nabízeného na této adrese a zahrnujícího taková kritéria jako je cílové místo, typ ubytování, vybavení, počet cestujících osob a další.

"Milióny evropských klientů objevují, že klepnutím na několik kláves mají k dispozici bohatství turistických informací a že nejlepších cen je možno dosáhnout dotazem a rezervací on-line", pokračoval Ingelbrecht. "Rent-a-Holiday.com demokratizuje cestování tím, že zpřístupňuje ty soukromé a unikátní ubytovací objekty, které dříve nebylo snadné nalézt."

Použití Internetu v Evropě se rychle rozšiřuje. Podle renomované společnosti pro průzkum Internetu, Forrester Research, se pronikání Internetu do Evropy do roku 2003 téměř zdvojnásobí. 33 procent Evropanů, téměř 60 miliónů lidí, bude do té doby mít přístup na Internet oproti nynějším 19 procentům. O společnosti Rent-a-Holiday.com

Rent-a-Holiday, se sídlem v belgickém Bruselu, je přední webovou stránkou pro rezervaci dovolené v Evropě. Nabízí více než 25 tisíc turistických ubytovacích jednotek ve 44 zemích, včetně širokého výběru možností bydlení o dovolené ve vilách, apartmánech, chatách, penziónech, hostincích a dalších. Každý měsíc obslouží více než 150 tisíc klientů a je přístupná v sedmi jazycích, za podpory týmu pracovníků ovládajících řadu jazyků. Rent-a-Holiday byla založena předními evropskými podnikateli Laurentem Coppietersem a Peterem Ingelbrechtem v dubnu 1997 a v červenci 1999 ji koupil VacationSpot.com, což je přední společnost pro rezervaci turistických ubytovacích kapacit se sídlem v USA. VacationSpot.com byla následně v únoru 2000 získána společností Expedia,Inc. Expedia,Inc., původně ve vlastnictví Microsoftu, se v listopadu 1999 stala oddělenou veřejnou společností. V budoucnu budou Rent-a-Holiday.com a VacationSpot.com integrovány s Expedia,Inc., aby tak vytvořily integrovanou nabídku produktu. Kontakt: ve francouzštině, angličtině, holandštině a španělštině: Sylvie Boone,Sylvieb@rent-a-holiday.com v němčině: Gerry Schuermans,Gerrys@rent-a-holiday.com v italštině: Giorgia Morero,Morerog@rent-a-holiday.com všichni ze společnosti Rent-a-Holiday.com, +32 (0) 2211 4040 Internet: http://www.expedia.com Internet: http://www.vacationspot.com Internet: http://www.rent-a-holiday.com

Klíčová slova PROTEXT-Rent-a-Holiday.com

Evropa, EU, NATO (es)