Seminář Modern Portfolio Management

Společnost MONECO pořádá další ze seminářů vzdělávacího programu Česká finanční akademie. Seminář Modern Portfolio Management proběhne ve dnech 12. - 14. dubna 2000 v pražském hotelu Mövenpick.

Hlavní témata: Strategic Issues in Asset Class Selection Modern Portfolio Theory and its Applications Tactical Asset Allocation and Security Selection Portfolio Optimization Techniques Immunization and Portfolio Insurance Using Derivatives in Portfolio Management Performance Measurement and Attribution Analysis

Hlavním cílem tohoto semináře je poskytnout účastníkům důkladný a praktický návod ke konstrukci a aktivnímu sofistikovanému řízení investičních a tradingových portfolií. Bude komplexně probrána problematika všech kategorií finančních instrumentů v souvislosti s rozhodováním o lokální a globální alokaci aktiv při zohlednění nejmodernějších metod a přístupů. Uzávěrka přihlášek je 24. března 2000.

MONECO, s.r.o., Gorkého 1, 602 00 BRNO

tel.: 00420/5/41219737-8, fax: 00420/5/41219735