Novasoft AG zakládá dceřinou společnost v Praze

Společnost Novasoft AG (akcie číslo 677890), která byla zařazena na Frankfurt Neuer Markt od 15. listopadu 1999, oznámila založení dceřiné společnosti. Umístění nového ústředí do Prahy odráží skutečnost, že stávající zákazníci Novasoft stále více rozšiřují svou činnost směrem na východ. Novasoft šla v minulosti za zákazníkem s existující objednávkou, aby zaručila lepší spolupráci na místě a získala další kontakty.

Novasoft je jednou z předních německých společností poskytující SAP poradenství, která se specializuje na velké zákazníky z oblasti prodeje, služeb, chemické a automobilové výroby. Kromě pěti německých společností má skupina Novasoft Group filiálky v Anglii, Finsku, Singapuru, ve Spojených státech a odnedávna i ve Španělsku.

Dne 8. března společnost otevřela pobočku v Praze, Novasoft Consulting, s.r.o. V rámci systematické internacionalizace byla vybrána právě Praha, jako místo odkud bude možné místním poradenstvím a know-how podporovat sílící expanzi celé řady zákazníků Novasoft do východní Evropy. Stěžejní podnikatelské oblasti, kterými se Novasoft zabývá, jako prodej, chemická a automobilová výroba, jsou právě oblastmi, které těží z rychle rostoucí poptávky po SAP poradenství. Úvodní kontakty byly navázány s dobře známými společnostmi v oblasti prodeje a s mezinárodními dodavateli automobilového průmyslu, které mají výrobní závody v České republice. Novasoft Consulting má k dispozici 15 zkušených konzultantů projektů s vynikajícími znalostmi celého systému SAP. Řediteli nové společnosti se stali Jürgen Poggemann a Frank Selbach. Oba pro Novasoft několik let pracovali jako konzultanti.

Internet: http://recherche.newsaktuell.de

Více informací o společnosti Novasoft group na adrese www.novasoft.de nebo na adrese: Kirchhoff Consult AG Novasoft AG, Ulla Erdmann Wolfgang Bläsi Ahrensburger Weg 2 Im Weiher 1-3 22359 Hamburg 69121 Heidelberg Tel.: +49 (0)40-609 186 34, Tel.: +49 (0)6221- 45 02 34, Fax: +49 (0)40-609 186 71,Fax: +49 (0)6221-45 02 20, Ulla.erdmann@kirchhoff.de, wolfgang.blaesi@novasoft.de

Klíčová slova PROTEXT-Novasoft

Evropa, EU, NATO (es)