Společnost USA Video Interactive vyvine technologii pro vlnovou kompresi obrazu pro video pro operační prostředí Solaris od Sun Microsystems

Společnost USA Video Interactive (OTCBB:USVO; CDNX:US; www.usvo.com) dnes ohlásila, že vytvoří řešení pro vlnovou kompresi formátu video obrazu pro operační prostředí Solaris od Sun Microsystems, Inc. Obě společnosti plánují, že nabídnou vlnovou kompresi společnosti USA Video Interactive pro Unix k serverové technologii Sun a k příslušenství Sun Ray 1 stolních počítačů na trhu vzdělávání základního i středního školství v průběhu příštího roku a dále, že tyto systémy nabídnou pro školení v obchodních společnostech po celém světě.

"Vnímáme video prezentace jako novou úroveň služeb pro školství poskytovanou po síti na jakékoli zákaznické platformě," řekl Robert Iskander, ředitel pro rozvoj trhu, globální vzdělávání a výzkum, ze společnosti Sun Microsystems. "Technologie společnosti USA Video pomůže poskytovat video obraz ve vysoké kvalitě a velmi rychle po Internetu studentům kdekoli na světě."

Společnost USA Video Interactive v únoru oznámila, že rozvine technologii vlnové komprese podporované Lightning Strike pro platformu Unix se širokým využitím ve vzdělávání, školení obchodních společností, v průmyslových a ostatních podnikatelských aplikacích, kde se vyžaduje přizpůsobivost, výkonnost, spolehlivost a zabezpečení pro rozsáhlé podnikatelské operace zákazníků. Vylepšení technologie pro Unix umožní uživatelům operačního prostředí Solaris prohlížet v prostředí vysokého i nízkého pásmového rozsahu vysoce kvalitní video, aniž by obraz či pohyb ztrácely na integritě.

"Jsme rádi, že jsme tuto technologii vyvinuli ve spolupráci se Sun Microsystems, protože jsme přesvědčeni, že to oběma společnostem zajistí přístup na nové trhy s formáty video aplikací pro platformu založenou na Unixu," řekl Edwin Molina, prezident USA Video Interactive.

Vývojový tým USA Video Interactive - skládající se z předních odborníků na internetovou technologii, video a kompresi - vyvine a připraví řešení založené na Unixu pro video formát v operační prostředí Solaris. O společnosti USA Video Interactive

USA Video Interactive je mezinárodní společností, která vyvíjí a dodává nejmodernější technologické systémy, služby a řešení v oblasti internetových video formátů a zakázkového videa Video-on-Demand . Technologie společnosti USA Video Interactive uživatelům poskytuje plně animovaný video obraz, jedinečnou pružnost standardních ovládačů jako na videorekordéru, tedy "play", převíjení dopředu a nazpět, pauzu, a zároveň nabízí pro snadný přístup nabízí standardní formát internetového prohlížeče. Video obraz je poskytován podstatně rychleji a s výrazně lepším rozlišením, než dříve dostupné metody; zásadním způsobem rozšiřuje pokrytí a odbourává pomalost současných technologií pracujících v blocích - to vše levněji a ve stejné nebo velmi podobné kvalitě, jakou má běžné vysílání. Další informace o společnosti USA Video Interactive najdete na www.usvo.com.

Ústředí společnosti USA Video Interactive: 70 Essex Street, Mystic, CT 06355, (800) 625 2200, (860) 572 1560, kanadská pobočka: 837 West Hastings Street, Suite #507, Vancouver, B.C. V6C 3N6. Burzovní symboly: US NASD OTC BB: USVO; SEC 12g3-2(b) Výjimka:#82-1601 Burzovní symboly na kanadské burze: US. Standard & Poors CUSIP 902924208; USA Video, USA Video Interactive,Video-On-Demand a Video Yellow Pages jsou obchodními značkami firmy USA Video Interactive. Kanadská burza (CDNX) nenese za obsah tohoto tiskového sdělení žádnou odpovědnost. Kontakt pro sdělovací prostředky: Tony Castagno, 860-572-1560 Kontakt pro investory:Kevin Yorio 860-572-1560;info@usvo.com Sun, Sun Microsystems, the Sun logo, Solaris a Sun Ray jsou registrovanými obchodními známkami společnosti Sun Microsystems, Inc. v USA a dalších zemích. Internet: www.businesswire.com

Klíčová slova PROTEXT-USA Video Interactive

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace