American Capital Energy & Infrastructure rozšiřuje investiční tým

Annapolis (Maryland, USA) 27. června (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost American Capital Energy & Infrastructure dnes oznámila, že rozšíří svůj investiční tým v Severní Americe o dva nové členy: Bena Bonneta a Davida Elizonda, oba viceprezidenty. Severoamerický investiční tým pod vedením výkonného ředitele Bo Wholeyho, vyhledává, upisuje a spravuje investice do soukromých firem v energetickém průmyslu v Severní Americe se zvláštním důrazem na distribuční sektor tohoto odvětví.

"Jsme velmi rádi, že můžeme přivítat Bena a Davida do společnosti American Capital Energy & Infrastructure a přinést tak další talenty do našeho severoamerického investičního týmu," řekl Paul Hanrahan, generální ředitel společnosti American Capital Energy & Infrastructure. "Ben i David si přináší celou řadu zkušeností z práce na nejdůležitějších projektech v oblasti distribuce energie v Severní Americe. Jejich znalosti a zkušenosti v oblasti soukromého kapitálu a energetiky budou hrát důležitou roli v realizaci naší investiční strategie a zaměření na tento sektor v regionu."

Před vstupem do American Capital Energy & Infrastructure, pracoval Bonnet ve funkci viceprezidenta společnosti Alinda Capital Partners. V této firmě, která se zaměřuje na investice do soukromých firem působících v oblasti infrastruktury v Severní Americe a Evropě, řídil a spravoval investice do energetické infrastruktury ve Spojených státech amerických, včetně akvizice podílů ve společnosti Martin Midstream GP LLC. Před prací ve firmě Alinda, působil Bonnet jako partner ve společnosti Natural Gas Partners, která se zaměřuje na investice do soukromých firem v oblasti energetiky. Bonnet zahájil svou kariéru jako finanční analytik v oblasti energetického sektoru ve společnosti Simmons & Company International, kde se zaměřoval na akvizice a prodej majetku v distribuční a dodavatelské sféře.

Elizondo působil před vstupem do American Capital Energy & Infrastructure jako viceprezident společnosti Access Capital Advisers ve funkci manažera investic do globální infrastruktury, kde vedl a řídil investice do energetiky a infrastruktury ve Spojených státech amerických a Mexiku. Než začal pracovat pro společnost Access, působil Elizondo jako partner v Highstar Capital, která investuje do soukromých firem v oblasti energetiky a infrastruktury. Elizondo zahájil svou kariéru jako finanční analytik zaměřený na energetiku v investiční bankovní divizi společnosti Barclays Capital. Elizondo a výkonný ředitel Bo Wholey více než tři roky úzce spolupracovali ve společnosti Highstar Capital.

O SPOLEČNOSTI AMERICAN CAPITAL ENERGY & INFRASTRUCTURE

American Capital Energy & Infrastructure investuje do globální energetické infrastruktury, včetně zařízení na výrobu energií, přenosových systémů a sítí, systémů pro přepravu energií, výrobních kapacit pro zpracování ropy a do firem zabývajících se poskytováním produktů a služeb pro energetiku. ACEI je součástí firmy American Capital, Ltd. (burzovní index Nasdaq: ACAS) ("American Capital"), která je sesterskou společností American Capital Asset Management, LLC pro oblast správy portfolia. Další informace najdete na webových stránkách www.ACEI.com.

O SPOLEČNOSTI AMERICAN CAPITAL

Firma American Capital, Ltd. (index Nasdaq: ACAS) je veřejně obchodovatelná soukromá firma zabývající se investicemi do firem a organizací po celém světě. American Capital jak sama, tak prostřednictvím svých sesterských společností, vyhledává, upisuje a spravuje investice do soukromých firem, finančnictví, realit, energetické infrastruktury a dalších strukturovaných produktů. American Capital spravuje aktiva v hodnotě 19 miliard dolarů. Tato částka zahrnuje jak aktiva přímo zahrnutá v účetní rozvaze, tak aktiva, ze kterých firma získává podíly. Celková hodnota aktiv spravovaných firmou American Capital a jejími sesterskými společnostmi činí 84 miliard dolarů (včetně pákových investic). Prostřednictvím své sesterské společnosti, spravuje firma American Capital veřejně obchodovatelnou společnost American Capital Agency Corp. (index Nasdaq: AGNC), s čistou hodnotou aktiv 9 miliard dolarů, společnost American Capital Mortgage Investment Corp. (index Nasdaq: AGNC), s čistou hodnotou aktiv ve výši 1 miliardy dolarů a společnost American Capital Senior Floating, Ltd. (index Nasdaq: ACSF) s čistou hodnotou kolem 151 milionů amerických dolarů. Prostřednictvím svých 8 poboček v USA a Evropě, American Capital a její sesterská společnost European Capital, hledají investiční příležitosti v rozmezí 10 - 750 miliónů amerických dolarů. Další informace najdete na webových stránkách www.AmericanCapital.com.

Kontakt:

Tel : +1-443-214-7070

Paul Hanrahan, generální ředitel

Richard Santoroski, výkonný ředitel

Bo Wholey, výkonný ředitel, North America Investments

Klíčová slova USA-energie-práce-American Capital Energy & Infrastructure

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Obchod, marketing
Energetika, suroviny