Změny ve společnosti PIVOVAR KRASLICE a.s.

Ve společnosti PIVOVAR KRASLICE a.s. došlo v průběhu prvního čtvrtletí roku 2014 ke změně akcionářské struktury. Akcionářská struktura byla touto změnou stabilizována a byly tak vytvořeny podmínky k dalšímu rozvoji společnosti.

Následně byli akcionáři provedeny změny ve statutárních orgánech společnosti. Do funkce předsedy představenstva byl zvolen pan Mgr. Jan Štrunc, projektový manažer s dlouholetými zkušenostmi z výstavby výrobních závodů a řízení firem, jak v České republice, tak i v zahraničí. Do funkce předsedy dozorčí rady byl zvolen pan Ing. Miloš Hrabák, význačný pivovarský odborník s rozsáhlou praxí v českých i zahraničních pivovarech, autor mnoha odborných publikací, článků a přednášek.

Výše uvedenými změnami byly vytvořeny podmínky pro další rozvoj společnosti PIVOVAR KRASLICE a.s. Společnost intenzivně pracuje na vybudování menšího průmyslového pivovaru ve městě Kraslice (okres Sokolov). K tomuto účelu byl zakoupen areál v centru města, v současné době probíhá zpracování stavebního a technologického projektu.

Záměrem společnosti je vyrábět klasická česká piva, vyráběná tradičními postupy z originálních surovin, včetně piv speciálních. Produkce bude určena z větší části pro export, kde se v současné době kontrahují první zakázky, menší část bude určena na regionální trh v okolí Kraslic na české i německé straně.

představenstvo společnosti

PIVOVAR KRASLICE a.s.