Bezplatná webová služba Vodacisobe.cz slaví první narozeniny!

Praha 20. května (PROTEXT)

Loni s úspěchem zahájila činnost služba pro vodáky Vodacisobe.cz. Unikátní projekt si během krátkého působení zajistil respekt a oblibu jak mezi vodáky, tak mezi vodáckými půjčovnami. Do sezóny 2014 již vstupuje jako osvědčený vodácký pomocník a návdavkem přináší několik užitečných inovací.

Vodacisobe.cz porovnává aktuální nabídky a ceny půjčovného za vodácké vybavení a umožňuje vybrat si tu nejvýhodnější z dostupných. Jednoduchou cestou podporuje flexibilnější a snaživější půjčovny lodí v tvrdém konkurenčním boji. Samotným vodákům pak šetří čas i peníze.

K dnešnímu dni je do systému zapojeno 62 půjčoven lodí z celé ČR a více než 3 tisíce facebookových fanoušků. V roce 2013 systém zařídil na 550 úspěšných obchodů. Několik prvních měsíců letošního roku je pak příslibem výrazně vzestupného trendu. Novinkou stránek je např. vodácký e-shop s nabídkou stylového oblečení či soutěže o zajímavé ceny.

Službu Vodacisobe.cz provozuje pražská společnost ONLINE APPS s.r.o., která se již od roku 2011 zabývá vývojem webových aplikací.

Kontakt: Igor Lobovský, Tel: 608766616, E-mail: igor.lobovsky@onlineapps.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-rekreace-internet-řeky-ONLINE APPS

IT, telekomunikace