UNILEASING financuje zdravotnictví

PRAHA 1. února (PROTEXT)

Podle předběžných údajů za rok 1999 se akciové společnosti UNILEASING podařilo poosmé v řadě za sebou vylepšit své hospodářské výsledky. Tato univerzální leasingová společnost z Klatov s dalšími deseti pobočkami na území ČR dosáhla zisku před zdaněním 53 mil. Kč. Objem nově uzavřených leasingových smluv představoval 602 mil. Ke konci roku společnost pronajímala majetek v hodnotě 1,43 mld. Kč. "Během loňského roku jsme uzavřeli mnoho významných obchodů, ale největší radost máme z leasingu diagnostického zařízení pozitronové emisní tomografie (tzv. PET kamera) pro pražskou Nemocnici na Homolce. Toto unikátní zařízení je první svého druhu v České republice a představuje nejmodernější diagnostickou metodu použitelnou zejména v onkologii, neurologii a kardiologii. Těší nás, že jsme tím přispěli k uzdravení mnoha lidí", prohlásil předseda představenstva Ing. Pavel Ovsík.

Další informace: UNILEASING a.s., Ing. Juraj Eöllős, obchodní odd., tel. (0186)357125, 357111, fax: (0186)357129, e-mail: eollos@unileasing.cz, http://www.unileasing.cz

Klíčová slova PROTEXT-Unileasing

Finance, ekonomika