AT&T koupila produkt CK-Enterprise(TM) od Copper Key

MESA (USA) 13. dubna (PROTEXT/ots)

Společnost Copper Key Technologies oznámila prodej celostátní licence na svůj produkt CK-Enterprise (TM) společnosti AT&T Wireless Service, Inc. (NYSE: T).

Produkt CK-Enterprise (TM) poskytne AT&T základ pro komplexní mapování, analýzy a řešení (CMAPS), který vyvinula společnost Copper Key Technologies. AT&T Wireless (AWS) používá od února 1998 CMAPS k podpoře péče o klienty, k realizaci sítě, prodeji a marketingu, bezpečnosti, a RF Engeneering groups na severovýchodě USA. AWS se rozhodla rozšířit rozmístění CMAPS v rámci podpory celulární telefonní sítě pro uživatelské skupiny v celosvětovém měřítku. " Rozhodnutí AT&T přijmout CMAPS po jednom roce rozmístění v jihovýchodní části USA je pro CK-Enterprise (TM) ohromnou podporou a významnou událostí pro naší společnosti. Jsme nadšeni ohledně budoucnosti CK-Enterprise (TM), nejen pro jeho použití na telekomunikačním trhu, ale i v ostatních odvětvích vrcholového průmyslu, jako je lékařská péče, bankovnictví, finance a maloobchodní trhy," řekl prezidnet a výkonný ředitel společnosti Copper Key Technologies, Inc. Dr. David Castillo.

Gene Beall, viceprezident společnosti AWS Quality a Business Support Group uvedl: "Odezva na naše rozmístění na jihovýchodě je ohromující. Naši uživatelé žádají o CMAPS ve všech klíčových oblastech, od klientské péče, kontrolu a tržní plánování. V této dravé konkurenci na trhu bezdrátové telekomunikace, kde je extrémně důležité ovládnout a udržet podíl na trhu, je celonárodní rozvoj jedním z příkladů našeho pevného rozhodnutí odpovědně poskytovat našim klientům vysoce kvalitní a cenově efektivní služby."

"Jsme schopni získat a upravit dříve nepoužitelné klíčové obchodní informace nebo je sestavit z několika samostatných systémů. V dnešním telekomunikačním prostředí jsou možnosti v podstatě neomezené," řekl ředitel AWS National Support System Rich Earl.

"CMAPS poskytuje významnou hodnotu skupinám technické podpory a zákaznické péče. Počítáme s CMAPS, abychom zaplnili dlouhotrvající mezeru v prostředcích použitelných odborem zákaznických služeb pro podporu našich vnějších zákazníků," dodal ředitel pro podporu technických projektů Robert Berardi.

Společnost Copper Key Technologies, Inc. poskytuje široké podnikové produkty na bázi sítě pro telekomunikační průmysl.

Volejte (480) 456-1414 nebo navštivte www.copperkey.com. ots Original Text Service: Copper Key Technologies, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Copper Key Technologies, Inc., 480-456-1414 Web site: http://www.copperkey.com

Klíčová slova AT&T-Copper Key Technologies

IT, telekomunikace