Nová švédská značka v Česku! Po IKEA a H&M nyní přichází Tic

Praha 4. října (PROTEXT)

Stalo se vám někdy, že se vám uvolnil či upadnul knoflík u košile právě v ten nejméně vhodný okamžik? Například když jste potřebovali vypadat elegantně nebo když jste někam pospíchali?

„Pokud máte v takové situaci u sebe Tic, váš problém je vyřešen. Je velmi skladný, a proto ho můžete mít vždy po ruce v tašce, kabelce či cestovních potřebách. Tic – to je elegantní způsob jak rychle, jednoduše a natrvalo „přišít“ knoflík na košili bez jehly a nitě. Nemusíte tedy ani umět šít“, říká švédská designérka Karolina Räntfors, která je autorkou této revoluční myšlenky.

Revoluční novinka ze Švédska – Tic made in Sweden

Tic je švédská značka se zajímavým příběhem. Hlavní roli v něm hraje švédská průmyslová designérka Karolina Räntfors, která zaujala tři investory ve švédské verzi televizní show BBC Dragons’ Den (v Česku známé pod názvem Den D). Výsledkem byl vznik společnosti Tic Sverige AB, která po důkladném technickém vývoji a testování spustila výrobu a uvedla na celosvětový trh produkt s názvem Tic. Vyrábí se ve Švédsku z vysoce kvalitního a recyklovatelného plastu. Je jednoduchý, trvanlivý a umožní vám připevnit knoflík od košile elegantně, během okamžiku a navždycky.

Zaujal vás Tic, chcete ho mít? Ptejte se po něm v kvalitních obchodech s módou, objednejte si jej přes internet nebo jej získejte jako reklamní dárek.

KONTAKT:

Tomáš Petrů, tel. (+420) 606 555 577

Otázky & objednávky: obchod@bravo-trading.cz

Více informací & e-shop: www.ticsweden.cz nebo www.bravo-trading.cz

Výhradním dovozcem produktů Tic pro Českou republiku a Slovensko je obchodní divize BRAVO TRADING společnosti BRAVO CONSULTING, s.r.o.

Klíčová slova ČR-trh-styl-textil-Tic-PROTEXT

Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl