SageMaker dnes oznámil volný přístup pro oprávněné zákazníky NewsEdge

Klienti NewsEdge nyní mohou užívat výhod zpráv v reálném čase začleněných do portálu SageWave s informacemi o podnicích.

Společnost SageMaker, Inc., přední poskytovatel portálů s podnikovými informacemi (Enterprise Information Portals - EIP), dnes oznámil, že nabídne volný přístup na svůj prohlížeč EIP, SageWave všem existujícím oprávněným zákazníkům NewsEdge na 12 měsíců. Zákazníkům NewsEdge, po oznámení o akvizici ze strany RoweCom v tomto měsíci, je nabízen okamžitý přístup na podnikový portál, který přináší novinky v reálném čase.

"Oznámení o tom, že RoweCom koupila NewsEdge, není pro nás žádným překvapením," uvedl Ron Bienvenu, prezident a generální ředitel společnosti SageMaker. "Už několik měsíců jsme předpovídali, že samostatně fungující společnosti poskytující zprávy v reálném čase mají omezenou budoucnost. Dnešní podniky potřebují konsolidovanou informační platformu, jako je například náš prohlížeč EIP, SageWave. Koupili jsme Retrieval Technologies, Inc., (RTI) a News Machine, abychom mohli do našeho portálu zabudovat funkci zpráv v reálném čase, protože si uvědomujeme potřebu našich zákazníků mít zprávy v reálném čase pohromadě s interními a externími odvětvovými informacemi.

"Je také důležité poznamenat, že bez ohledu na výhody či nevyhnutelnost akvizice takové povahy vždy následuje období nejistoty," pokračoval Bienvenu. "Podnikatelé, kteří se spoléhají při kriticky důležitých rozhodnutích na zprávy v reálném čase potřebují integrované informační řešení, aby se mohli rozhodovat lépe a za kratší dobu. Věříme, že tato změna v NewsEdge by mohla být vhodnou dobou pro uvědomění si rozdílu mezi samostatným systémem zpráv v reálném čase a systémem, který je součástí plně integrovaného řešení ve formě portálu podnikových informací."

Po dalších 30 dní budou mít oprávnění zákazníci NewsEdge, kteří přijmou tuto nabídku od SageMaker, okamžitě přístup ke zprávám a externím informacím v reálném čase. Noví zákazníci budou mít také možnost maximalizovat svůj portál začleněním interních informací, jako elektronické pošty, editoru Word, programu Excel a softwaru odpovídajícího jednotlivým potřebám podniků, a také dalších typů externích informací. SageWave umožňuje uživatelům přesně vidět, které informace firma používá a které nikoli a tím jim dává schopnost vyřadit ze svých rozpočtů na informační toky to, co je zbytečné a zaměřit se na financování informačních zdrojů, které firmám skutečně přinášejí reálnou hodnotu.

"Jak řekl ve svém oznámení Don McLagan, předseda představenstva a generální ředitel společnosti NewsEdge, záplava informací na Internetu je prostě příliš veliká pro podnikatele, kteří se potřebují rychle a efektivně rozhodovat. Zapomněl se však zmínit o potřebě integrované platformy obsahující jak informace, tak aplikace - to je budoucnost odvětví zpravodajství v reálném čase jako součásti portálu. Konec společnosti NewsEdge jako samostatného podniku tenhle fakt prostě potvrzuje," uzavřel Bienvenu.

O společnosti SageMaker

Komunita SageMaker: Společnost SageMaker, Inc. ne na trhu předním a jediným globálním tvůrcem Portálů s podnikovými informacemi (EIP). Tím, že SageMaker propojil přes 4000 současných partnerských společností s více než 250.000 konečnými uživateli z řad podniků, vytvořil první a jedinou komplexní komunitu EIP na světě. Tato komunita používáním SageWave si klade za cíl vytvářet vzájemně prospěšné vztahy s partnery a koncovými uživateli přinášením strategického obsahu od předních poskytovatelů informací a jeho spojením s vlastním interním obsahem a systémy podniků. Partneři mají prospěch z toho, že se zvyšuje jejich viditelnost u větší základny potenciálních zákazníků, zatímco koncoví uživatelé využívají snadnou přístupnost a začlenění důležitého firemního obsahu a podnikatelských aplikací. SageMaker je v situaci, kdy může využít svých existujících partnerských vztahů a klientely k usnadnění růstu komunity SageWave - a tím přesně odrážet rozvíjející se trh informací pro řízení v novém tisíciletí. K zákazníkům společnosti SageMaker patří Unocal, MCI WorldCom, Mezinárodní měnový fond a Světová banka.

Další informace jsou k dispozici na webové stránce společnosti SageMaker na adrese: http://www.sagemaker.com anebo zavolejte na 1 203 368 4888.

ots Original Text Service: SageMaker, Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Jim Geanakos, SageMaker (USA) 203-368-4888, Jim.Geanakos@sagemaker.com; nebo Andrea Edwards, Text 100 (USA) 617-723-1044, linka 206, andreae@text100.com

Webová stránka: http://www.sagemaker.com

Klíčová slova PROTEXT-SageMaker