A P N, inc. a GLS, Inc. zahajují pro veřejnost stránku GreatLookingSkin.Com

A P N, inc. a GLS, Inc. dnes oznámily zahájení jejich dlouho očekávané stránky GreatLookingSkin.Com pro veřejnost. Nová stránka nabízí produkty péče o pleť určené pro muže v rámci etikety Great Looking Skin "For Men".

(Photo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19991221/HSTU031)

Produkty péče o pleť jsou rozděleny do kategorií, aby zákazníci mohli hledat produkt(y) určený nejlépe pro jejich druh pleti. Kategorie jsou následující: Normální pleť, Suchá pleť, Mastná/Problémová pleť, Speciální produkty, Péče o tělo, a Glykolové produkty. Všechny produkty péče o pleť nakoupené z GreatLookingSkin.Com přicházejí se 60denní zárukou, takže zákazníkům nikdy nezůstanou nechtěné položky.

GreatLookingSkin.Com také poskytuje pomocné zdroje ve vztahu k péči o pleť na takových stránkách jako:

* Skin Care News - která udržuje návštěvníky informované o posledních novinkách v péči o pleť, o vývoji, léčbě apod.

* Skin Care Analysis - pomáhá návštěvníkům stanovit druh pleti, který mají a které výrobky nejlépe vyhovují jejich druhu pleti.

* Skin Care Email List - udržuje návštěvníky informované o posledních aktualizacích stránky, novinkách, analýzách, výhrách apod.

Objednávání na GreatLookingSkin.Com je pro zákazníky bezpečné a zajištěné, protože stránka používá zabezpečení SSL a zobrazuje logo Verisign, Inc. přes celou stránku, takže si zákazníci mohou ověřit identitu společnosti. Stránka nabízí zákazníkům mnoho flexibilních možnosti placení, jako jsou objednávky úvěrovou kartou, webové šeky a objednávky mailem. Objednávky mohou být sledovány přímo z webové stránky GreatLookingSkin.Com pouhým kliknutím na "Order Status" v jejich snadném navigačním menu stránky.

Webová stránka Great Looking Skin, Inc. byla vypracována a je řízena společností A P N, inc., jejímž výkonným ředitelem je Alfred Powner II, kterému je nyní pouhých 18 let a který provozoval firmu pro webový design a řízení se sídlem v New Jersey od svých 16 let. Alfred Powner II prohlásil: "Jsme velmi šťastni, že zahajujeme tuto stránku pro veřejnost právě před koncem svátků. A P N, inc. bude nadále řídit stránku jak je stanoveno v naší smlouvě s GLS, Inc., takže zákazníci mohou očekávat, že na stránce uvidí mnoho vzrušujících výsledků vývoje a nového materiálu." ots Original Text Service: A P N, inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: A P N, inc., P-R Directors (USA) 609-332-4824, nebo apninc@bellatlantic.net Photo: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi- bin/prnh/19991221/HSTU031

AP PhotoExpress Network: PRN3

PressLink Online: 800-888-6195

PRN Photo Desk, 888-776-6555 nebo 201-369-3467 Webová stránka: http://www.GreatLookingSkin.Com