Chrtí rekordmani dostihové dráhy Greyhound Park Motol v Praze

Praha 2. dubna (PROTEXT)

Chrtí rekordmani Greyhound Park Motol 1

Chrtí rekordmani Greyhound Park Motol 2 Chrtí rekordmani Greyhound Park Motol 3 Chrtí rekordmani Greyhound Park Motol 4 Chrtí rekordmani Greyhound Park Motol 5

Držitelé traťových rekordů Greyhound Race Track Prague víceúčelového sportovního stadionu Greyhound Park Motol v kategorii classic a sprint jsou chrtí závodníci - greyhoundi Cool Dolce (AU), Cool Gabbana (AU), Mount Cappucine's Jamaica (BE) a NewMac Dior (IE).

Nejrychlejším chrtím závodníkem na sprinterské distanci je greyhound Cool Dolce (Big Daddy Cool x Queen Smig), a to s časem 16,530 sec. Mladý chrtí závodník Cool Dolce ustanovil traťový rekord 279 m sprint - sire - Greyhound Race Track Prague v Greyhound Park Motol dne 06.10.2012. Dále viz např. odkaz:

Greyhound Cool Gabbana (Big Daddy Cool x Queen Smig) je držitelem traťového rekordu v klasické distanci, a to s časem 29,544 sec (mezičas 4,873 sec). Mladý greyhound Cool Gabbana pokořil traťový rekord 496 m classic - sire - Greyhound Race Track Prague v Greyhound Park Motol dne 14.10.2012.

Dále viz např. odkaz: http://www.cgdf.cz/cs/dolce-gabbana-vitezi-v-praze.html

Chrtí závodnice Mount Cappucine's Jamaica (Galliano x Vigorous La Luna) je mezi fenami držitelem traťového rekordu v klasice, a to časem 29,678 sec (mezičas 4,892 sec).

Chrtí závodnice Jamaica vytvořila traťový rekord 496 m classic - dam - Greyhound Race Track Prague v Greyhound Park Motol dne 09.06.2012.

Dále viz např. odkaz: http://www.cgdf.cz/cs/reportaz-test-greyhound-park-motol-v-praze.html

Chrtí závodnice NewMac Dior (Droopys Scolari x Droopys Dior) je nejrychlejší fenou na distanci sprint, a to s časem 16,475 sec. Drobná chrtí fenka NewMac Dior pokořila traťový rekord 279 m sprint - dam - Greyhound Race Track Prague v Greyhound Park Motol dne 29.09.2012. Dior je zároveň absolutní držitelkou traťového rekordu pískové chrtí dostihové dráhy Praskačka ve sprintu na 300 m s časem 17,095 sec. Dior je nejrychlejším sprintérem České republiky v celé historii českého chrtího dostihového sportu. Dále viz např. odkaz: http://www.cgdf.cz/cs/dior-new-track-record-greyhound-park-motol.html

Fotogalerii s chrtími rekordmany najdete v odkaze:

Základní údaje o nás - České greyhound dostihové federaci - lze nalézt na webových stránkách občanského sdružení v příslušném odkaze.

Bližší a rozšířené údaje o zájmovém sdružení majitelů chrtů greyhoundů lze nalézt v odkaze: http://www.cgdf.cz/cs/o-nas-rozsirene-udaje-cgdf-1.html

Informace multifunkčním sportovním stadionu Greyhound Park Motol v Praze - viz odkaz:

Za Českou greyhound dostihovou federaci

Michal Kašpar

ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-zvířata-dostihy-psi-chrti

Média, společnost a životní styl