NCL Holding ASA pořádá audiotiskovou konferenci

MIAMI 10. prosince (PROTEXT/ots)

CO: NCL Holding ASA bude projednávat nevyžádané nabídky od Carnival Cruise Line a dalších stran, které se zajímají o transakci týkající se společnosti a jejich vyhlídek do budoucnosti. KDO: Kristian Siem, předseda představenstva NCL Holding ASA a Norwegian Cruise Line Limited a Geir Aune, prezident a hlavní výkonný manažer NCL Holding ASA a Norwegian Cruise Line Limited KDE: Vytočte globální přístupové číslo 816-650-0729 Předseda/heslo: Norwegian Cruise Line KDY: v pátek 10. prosince 1999

7:00 - 9:00 východního času - prezentace a volná tribuna pro dotazy a odpovědi (s účastníky z Osla)

9:00 - 10:00 východního času - fyzická interview s tiskovým střediskem v Oslu

10:00 - 11:00 východního času - Volná tribuna telefonujících pro dotazy a odpovědi nacházející se mimo Oslo Informace o finančním pozadí lze obdržet na vyžádání. Kontakt: Lamarr Cooler, hlavní finanční manažer, tel. 305-436-4930. ots Original Text Service: Norwegian Cruise Line Limited Internet: http://www.newsaktuell.de MEDIÁLNÍ KONTAKTY: Ray Kerins Jill Deutsch Fran Sevcik Stacy Moyer GCI New York GCI New York NCL NCL 212-537-8039 212-537-8004 305-436-4762 305-436-4799 Webová stránka: http://www.ncl.com

Klíčová slova PROTEXT-NCL Holding ASA

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Služby, cestovní ruch