AuthetiDate.com do plánů technologické modernizace zahrnuje kompatibilitu s operačním systémem Linux společnosti Red Hat(R)

NEW YORK 10. prosince(PROTEXT/ots)

Společnost AuthentiDate.com(TM) (BitWise Designs) (Nasdaq: BTWS) dnes oznámila, že je ve fázi beta u vývoje souboru pro vývojáře softwaru (SDK), který vývojářům poskytne kompletní sadu nástrojů pro interakci se službou AuthentiDate.com(TM) na bázi Internetu.

Modul SDK je nyní k dispozici na celé škále platforem, včetně operačního systému Linux (Linux Operating System - Nasdaq: LNUX) společnosti Red Hat(R) a stačí pouze napojení na Internet po telefonu nebo pevnou linkou. AuthentiDate také plánuje rozšíření své hardwarové platformy přidáním celé řady webových serverů běžících pod systémem RedHat Linux 6.2.

"Vzhledem k nedávnému vývoji AuthentiDate International chceme zajistit stejnou spolehlivost a přístupnost k AuthentiDate.com(TM), jakou máme v současné době," uvedl Matthew J. Dye ze společnosti Shore Venture Group, LLC, která vyvinula AuthentiDate.com(TM) a ReverseBid.com(TM). Přidáním těchto nových serverů s operačním systémem Linux bude AuthentiDate.com připravena na očekávaný růst použití a návštěv stránek v souvislosti s AuthentiDate International(TM)," dodal Dye.

Vývojáři softwaru teď všude budou mít potřebné nástroje pro snadnou implementaci AuthentiDate v podnikových sítích (intranetech) a na Internetu. S tímto řešením bezproblémově integrovaného do podnikové sítě budou moci společnosti udržet své uživatele uvnitř své sítě, aniž by omezovali použití, dostupnost funkcí respektive předností technologie AuthentiDate na bázi webu.

"To je klíčovou součástí naší strategie učinit z AuthentiDate a s tím spojenou technologii standardem na Internetu," uvedl John T. Botti, prezident a generální ředitel společnosti BitWise Designs a předseda představenstva AuthentiDate.com. "Nyní je možné technologii přímo integrovat do aplikací jiných společností," dodal Botti.

Jakákoli aplikace vyvinutá někým jiným, která bude potřebovat ověřit pravost dokumentu, emailu nebo faxu, to bude moci automaticky provést. Na bezpečnostní server AuthentiDate se bude přenášet pouze digitální podpis AuthentiDate. Kriticky důležité informace společnosti vůbec nemusejí opustit její sídlo.

"Čas běží všem stejně, vyjma AuthentiDate!"

AuthentiDate.com, dceřiná společnost společnosti BitWise Designs, Inc (Nasdaq: BTWS), nabízí novátorské technologie, které umožňují podnikům a osobám ověřovat pravost data, doby, obsahu a autorství u emailů, digitálních souborů a faxů. K dalším typům digitálních souborů patří finanční transakce a obchody, hlasové soubory, videosoubory, hudební a filmové soubory, fotografické a umělecké obrazy a kresby, stejně jako poslední vůle, právní, zdravotní a dentistické záznamy. AuthentiDate.com zachovává důvěrnost, je snadno dostupný z domova nebo úřadu prostřednictvím faxu nebo emailu. BitWise Designs, Inc., společnost s ročními tržbami 17 miliónů USD, má sídlo v Schenectady ve státě New York a vyrábí a prodává řadu výrobků DocStar(TM) pro elektronické zpracování obrázků.

Toto sdělení pro tisk obsahuje výhledová tvrzení, která zahrnují rizika a nejistoty. Skutečné výsledky společnosti BitWise se mohou významně lišit od výsledků uváděných v tomto sdělení v důsledku faktorů, k nimž například patří, že není jisté, zda: (i) se společnosti podaří úspěšně realizovat její podnikatelský plán AuthentiDate.(ii) společnost nebude negativně ovlivněna pokračující intenzivní konkurencí v počítačovém průmyslu, nebo (iii) další rizika, čas od času uváděná ve zprávách, které BitWise předkládá Komisi pro burzy a cenné papíry (SEC).

KONTAKTY: George C. Zouvelos, ředitel Media & Public Relations, Neale-May & Partners, 212-213-5400 linka 206, nebo Zouvelos@nealemay.com, za AuthentiDate.com.

ots Original Text Service: AuthentiDate.com

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: George C. Zouvelos, ředitel Media & Public Relations, Neale-May & Partners, 212-213-5400 linka 206 nebo Zouvelos@nealemay.com, za AuthentiDate.com

Webová stránka: http://www.docstar.com