Mistrovství České republiky 2013 v latinskoamerických tancích

Mistrovství České republiky 2013 v latinskoamerických tancích se uskuteční v sobotu 23.2.2013 v nové hale Sparty Praha Podvinný mlýn v Praze 9 Vysočanech. Více než 180 nejlepších párů tanečního sportu z celé České republiky bude soutěžit o prestižní titul Mistra České republiky v kategoriích Junioři I a II do 14 a 16 let, Mládež do 18 let, ktg. do 21 let, dospělí do 35 let a senioři nad 35 let. Soutěžit se bude v pěti tancích latinskoamerického rytmu: Samba, Cha-Cha, Paso doble, Rumba a Jiwe.

"Ano, bude to den plný kultivovaného vzrušujícího tance a romantické hudby. Taneční páry, trenéři, choreografové předvedou výsledky své celoroční práce, jak se jim podařilo ztvárnit pohybovou souhru, vztah mezi mužem a ženou, při špičkovém tanečním výkonu," lákají návštěvníky pořadatelé Jiří Ševčík a Dobromil Nováček

Přípravy v klubech naznačují, že nebude chybět zdravá ctižádost a velké napětí při tanečním zápolení párů nejen na parketě, ale i fanoušků v hledišti, a to zejména českých a moravských klubů. Účast nejlepších soutěžních tanečních párů, jejich kvalita a perfektní prostředí v nové hale Sparty Praha Podvinný mlýn, Kovanecká, Praha 9, Vysočany předurčuje, že MČR bude přehlídkou mládí, krásy a pohybu, pro diváky velmi zajímavé, sportovně a hudebně vzrušující.

Nejen divákům v hale, ale i u televizních obrazovek chceme ukázat latinské tance v celé jejich kráse. Televizní pořad Stardance opět přilákal k obrazovkám miliony diváků, kteří znovu objevili kouzlo tance. "A proto přijďte osobně zažít kousek tohoto kouzla a neopakovatelnou atmosféru při této atraktivní taneční soutěži!" zve Ševčík.

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodejní síti Ticketpro na http://www.ticketpro.cz

Kontakty na pořadatele:

Jiří Ševčík, Studio Bohemia Praha, email: studiobohemia@seznam.cz

Dobromil Nováček, agentura DANCE, email: dance.novacek@volny.cz

Klíčová slova ČR-zábava-hobby-tanec-Studio Bohemia

Média, společnost a životní styl