HyperMedia zahájila exkluzivní spolupráci s portálem Slevin.cz

Praha 26. března (PROTEXT)

Společnost HyperMedia, provozovatel řady úspěšných portálů a katalogů, navázala spolupráci s agregátorem hromadných slev Slevín.cz. HyperMedia bude na tomto portálu exkluzivně nabízet reklamní prostor. Klienti společnosti tak získají možnost oslovit širokou cílovou skupinu zákazníků.

Předmětem nové spolupráce, která byla zahájena od března 2012, je prodej reklamního prostoru. Společnost HyperMedia bude svým klientům na portálu Slevín.cz nabízet reklamu nejrůznějších formátů. "Slevin.cz vnímáme jako velmi známý a v médiích často zmiňovaný agregátor slev s velkou návštěvností. Nové možnosti spolupráce si velice vážíme. Díky ní můžeme našim klientům nabídnout zajímavou cílovou skupinu s velkou kupní silou," uvedl Petr Beneš, výkonný ředitel společnosti HyperMedia.

Portál Slevín.cz patří k nejnavštěvovanějším agregátorům hromadných slev na českém internetu. Uživatelé si na něm mohou vybrat ze stovek slev podle regionu či oboru. Díky svému zaměření mohou být agregátory, které shromaždují slevy z mnoha portálů, velmi zajímavým inzertním médiem. Hlavně firmám působícím v segmentu služeb či gastronomie totiž nabídnou atraktivní cílovou skupinu potenciálních zákazníků s velkou ochotou nakupovat.

"Velmi si tohoto strategického partnerství vážíme a věříme, že přinese oběma stranám pozitivní výsledky," dodal Michal Menšík, šéf portálu Slevín.cz.

O společnosti HyperMedia, a.s.

Společnost HyperMedia, a.s. patří mezi nejvýznamnější provozovatele online médií na českém internetu. Do jejího portfolia patří největší český inzertní portál HyperInzerce.cz a oborově zaměřené portály: AdresářFirem.cz, KatalogMobilů.cz, HyperReality.cz, HyperBydlení.cz, HyperPráce.cz, HyperZboží.cz, HyperSlevy.cz a mnoho dalších projektů. Kromě České republiky působí společnost HyperMedia, a.s. také v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Polsku, na Slovensku a v dalších 23 zemích.

Kontakty:

Oddělení Marketingu

HyperMedia, a.s.

E-mail: marketing@hypermedia.cz

Polygon House, Doudlebská 1699/5, 140 00 Praha 4

O portálu Slevín.cz

Slevín.cz působí na trhu od září 2010 a je agregátorem nabídek všech poskytovatelů hromadných slev, jako je např. Zapakatel, Slevomat, Hyperslevy a dalších cca 200 slevových portálů. Jeho největší předností je přehledný design a možnost třídění a filtrování všech slev díky ručně upravovaným zkráceným popiskům. Slevín v současnosti obsazuje pozici č. 2 s denní návštěvností 20.000 - 30.000 uživatelů.

Kontakt pro média:

Jan Řezáč

H+K Strategies

e-mail: jan.rezac@hkstrategies.cz

Klíčová slova ČR-internet-trh-reklama-firmy-HyperMedia-Slevín.cz

IT, telekomunikace
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl