Radio World se spojuje s Intercom Technologies

Představenstvo společnosti Radio World Corporation (označení na mimoburzovní vývěsce: RAWO) ve čtvrtek oznámilo, že se společnost sloučila s Intercom Technologies Corporation se sídlem v New Yorku. Dřívější ICTM se nyní bude obchodovat pod označením RAWO, která se v současné době obchoduje na mimoburzovní vývěsce (OTC Bulletin Board).

Toto sloučení je součástí agresivní akviziční strategie společnosti Radio World, která se snaží získávat rozhlasové stanice s širokým záběrem pořadů. RAWO má v úmyslu kupovat místní rozhlasové stanice v nevalné finanční situaci a propojit je prostřednictvím satelitní sítě nebo sítě z optických vláken. Tím se dosáhne bez velkých nákladů širokého geografického pokrytí a hodnota kupovaných společností výrazně stoupá. Cílem je vybudovat rozhlasovou síť pro celosvětové posluchačstvo, které by dostávalo tytéž informace ve stejném čase. Je důležité poznamenat, že jedním z aspektů, pro který je RAWO tak jedinečná, je její schopnost nabízet vzácnou příležitost svým sponzorům. RAWO nabídne vůbec první celosvětovou soukromou reklamní síť. Díky své multiplexní multifrekvenční technice přenosu může RAWO také propůjčit část své infrastruktury stávajícím mediálním skupinám, které si přejí rozšířit své geografické pokrytí.

Prostřednictvím nezávislé digitální telekomunikační sítě poskytuje Positive Radio(TM), centrální serverová stanice, všem regionálním rozhlasovým stanicím informace o nových podnicích a nápadech, nových technologiích, hudbu od nových umělců a také reklamu celosvětových společností.

Na stejném principu bude Positive Radio(TM) podporovat začínající umělce. Hudba od umělců podporovaných Positive Radio(TM) bude souběžně k dispozici na kompaktním disku díky stánku Music Point(TM), což je zcela nový technicky vyspělý produkt vyvinutý společností CD World Corporation (http://www.cdwcorp.com).

CD World Corporation, která si už sama získává dobré jméno v hudebním průmyslu, poprvé nabízí spotřebitelům, aby si vytvořili a za čtyři minuty dostali své vlastní kompilace hudby na CD ze soundtracků uložených na centrálním serveru. Marc Deschenaux, jeden ze zakladatelů, je autorem vize Radio World. Tato myšlenka měla původně podobu média, které bude podporovat systém CD World a také nové a začínající umělce po celém světě. Tato vize se rozšířila na poskytování celé škály programů, které by vyhověly posluchačům s jejich poptávkou po nových zvucích a potřebou stimulace a podpory novými náměty.

V představenstvu Radio World Corporation jsou Marc Deschenaux jako prezident společnosti, Philippe Schaerrer jako viceprezident a tajemník a Frederic Carbonnier jako viceprezident a pokladník.

Společnost začne shánět kapitál neveřejnou nabídkou akcií a má v úmyslu zpřístupnit až 25 procent svého kapitálu. Plánuje se, že první fáze začne během druhého čtvrtletí roku.

Toto sdělení pro tisk může obsahovat výhledová tvrzení. Výhledová tvrzení jsou vystavena rizikům a nejistotám, včetně rizik, uváděných ve zprávách společnosti, zasílaných americké Komisi pro cenné papíry (SEC) přičemž tato rizika mohou způsobit, že skutečné výsledky se budou podstatně lišit od předpovídaných.

ots Original Text Service: Radio World Corporation

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Philippe Schaerrer, Radio World (USA) 212-481-3062, nebo philippe.schaerrer@cdwcorp.com

Web site: http://www.cdwcorp.com