Grada prodává eKnihy na VirtBook.cz

Kralice na Hané (Prostějovsko) 16. února (PROTEXT)

Elektronické knihy největšího českého nakladatelství odborné literatury GRADA Publishing je od února možné zakoupit na serveru VirtBook.cz. VirtBook.cz se tak stal významným prodejcem elektronických knih nakladatelství Grada Publishing.

Prostřednictvím serveru VirtBook.cz nabízí Grada svým čtenářům v elektronické podobě významnou část své knižní produkce.

Elektronické knihy lze zakoupit již od 49 korun včetně DPH. Některé tituly jsou chráněny pouze tzv. sociální ochranou a jejich čtení tak pro čtenáře nepředstavuje žádné omezení. Již dnes si čtenář může vybrat z několika stovek odborných titulů.

„Pro čtenáře je důležité, aby mohli nakoupit všechny tituly na jednom místě. Naším cílem proto je, nabídnout prostřednictvím serveru VirtBook.cz co nejširší výběr knih všech žánrů. Proto jsem rád, že jsme mohli současnou nabídku serveru VirtBook.cz rozšířit o odborné publikace nakladatelství Grada Publishing,“ řekl Pavel Navrátil, ředitel společnosti Computer Media, která VirtBook.cz provozuje.

Předseda představenstva nakladatelství Grada Publishing Ing. Roman Sviták vidí ve spojení s VirtBookem především možnost nabídnout zákazníkům alternativu. „Elektronické knihy se dnes stávají výrazným trendem, který je třeba respektovat. Grada vydává každoročně více než 400 odborných titulů ze všech oblastí lidské činnosti. Zpřístupněním knih v elektronické podobě tyto činí dostupné dalším skupinám zákazníků.“

Kontakt:

PhDr. Jan Pospíšil