MONEY EXPO podruhé a bohatší!

Praha 14. února (PROTEXT)

Po loňské nadmíru úspěšné premiéře je letošní investiční summit MONEY EXPO připraven na rozšířený víkend 20. - 22. dubna. Opět v TOP HOTELU Praha budou moci všichni, kteří se zajímají o finanční trhy a bezpečné investování, získat neocenitelné informace. Už samotné názvy programových bloků zaujmou - páteční "Live Trading Show“ vystřídá v sobotu blok přednášek a diskusí na téma "Kam s penězi“ a neděle má motto též povýtce inspirativní "Získejte náskok!“.

V pátečním bloku obchodování na živo využijí pořadatelé otevřených trhů k soutěži o nejlepšího obchodníka z řad návštěvníků. Ostatně tradingu je věnován celý páteční program - návštěvníci se dozví jak vypadá každodenní příprava před otevřením trhů, profesionální obchodníci a analytici nastíní možné dění na pátečním trhu včetně vlivu očekávaných událostí. Závěrečné komentáře pak ukážou úspěšnost těchto predikcí.

Sobota kromě jiného zaujme debatou o aktuálních výhodách alternativních investic a zcela jistě i přednáškou D. Gladiše jak vydělat na rozpadu eurozóny. Pozornost bude věnována i investicím do podnikání. Nedělními vrcholy budou debata finančních a investičních odborníků s názvem Nejlepší investice pro rok 2012 a vše vyvrcholí vystoupením Johna F. Cartera z USA - Staňte se mistry tradingu.

Mezi řečníky nebude chybět Roman Dvořák, jehož loňská přednáška na téma investování do afrických akcií byla jednou z prvních na toto letos populární téma.

Nedílnou součásti summitu jsou i expozice vystavovatelů, mezi kterými letos nechybí Česká mincovna a Saxo Bank.

Díky velkému zájmu partnerů a vystavovatelů lze v únoru v předprodeji zakoupit vstupenku na všechny tři dny za pouhých 990 Kč. Od března se cena bude pravidelně zvyšovat až na 2100 Kč, kterou zájemce o vstupenku zaplatí na místě.

Více informací na http://www.money-expo.cz a https://www.facebook.com/MoneyExpoPraha

Loňského ročníku MoneyExpo se zúčastnilo 2164 návštěvníků a 15 vystavovatelů.

Kontakt:

Financial Progress Group a.s.

email: press@f-p-g.cz

Klíčová slova ČR-finance-MoneyExpo-firmy-Financial Progress Group