FISCHER TELEVISION vytvořila společný podnik s Čínou

Televizní společnost FISCHER TELEVISION COMPANY dnes oznámila, že uzavřela předběžnou dohodu se společností QVC, Inc. o jejím připojení k sestavování programů společnosti FISCHER TELEVISION COMPANY v roce 1999.

FISCHER TELEVISION COMPANY je největší čínskou vedoucí televizní satelitní službou s více než 25,1 miliónu předplatitelů.

QVC je prvotřídní elektronickou a marketingovou společností vyrábějící široký okruh produktů pod značkou QVC v oblastech jako jsou bytová zařízení, koncesované produkty, móda a kosmetika, elektronika a šperky.

FIRCHER TELEVISION COMPANY minulý týden v Pekingu podepsala dohodu o společném podnikání s Čínskou státní společností pro zahraniční obchod, což je státní společnost, která obchoduje přímo s ministerstvem vnitřního obchodu.

"Tento společný podnik umožní společnosti FISCHER TELEVISION COMPANY přístup k produktům v Číně a rovněž v 48 zemích a regionech, se kterými má Čínská státní společnost pro zahraniční obchod navázané styky," řekl prezident společnosti William Fischer. QVC bude v posledním čtvrtletí roku 1999 automaticky připojena k šesti programovým souborům společnosti FISCHER TELEVISION COMPANY. "QVC je celostátně známá pro své inovační programy a výrobky a připojení QVC k FISCHER TELEVISION COMPANY zvýší hodnotu našeho spojení," uvedl prezident William Fischer.

"Předplatitelé FISCHER TELEVISION COMPANY budou brzy moci vyzkoušet produkty QVC a nákupní výhody nabízené sítí FISCHER TELEVISION COMPANY."

FISCHER TELEVISION COMPANY obchoduje na NASDAQ pod značkou (SGYT). ots Original Text Service: FISHER TELEVISION COMPANY, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Vanessa Tarn, (China) 853-711-123, Public Relations, Macau, China, nebo James Young, nebo Steve Nocito, (USA) 212-308- 5361 všichni za FISHER TELEVISION COMPANY, Inc.

Klíčová slova Fischer Television