Jermaine Jackson se připojuje k Radě ředitelů CD World

Následující zpráva byla dnes vydána společností CD World Corporation:

Jermaine Jackson, zpěvák, textař, producent, držitel ceny Emmy a člen největší rodiny zábavního průmyslu minulého století se s nadšením připojil k Radě ředitelů společnosti CD World Corporation s ředitelstvím v New Yorku. Jermaine se se společností setkal nedávno v Los Angeles, aby diskutoval o své nové pozici "Velvyslance hudebního průmyslu" po dokončení svých posledních prací na novém albu spolu se svými bratry. Jeho porozumění a touha podílet se na dnešních technologických problémech hudebního průmyslu ho vedly k tomu vybrat si CD World. Podporuje a plně se oddává technologii a systému, ve který pevně věří, že je odpovědí na budoucnost, to je digitální distribuci na bázi on-line poptávky.

CD World Corporation je nadšena pozitivním poselstvím, které tato zpráva přináší; spojením uměleckého a technologického světa k realizaci své soukromé a zděděné Music Network (TM), která je součástí "kiosků" s názvem Music Point (TM). Jermaine Jackson a zaměstnanci CD World se soustřeďují na tuto vzrušující fázi ve vývoji společnosti od projektu k realizaci. Tato dohoda znamená pro společnost posílení a prohloubení důvěry ve společnost ze strany současných i budoucích investorů. Navíc to pomůže společnosti CD World získat 28 miliónů USD, které jsou požadovány ke vstupu na burzu NASDAQ později v tomto roce.

Tato dohoda přichází v době, kdy bylo objeveno (konvence NARM 99), že existuje více problémů souvisejících s internetem a MP3 než odpovědí na ně.

Jermaine prohlásil, "Skladování a distribuce hudby s použitím systému CD World je budoucí 'Světovou bankou umělců', která zajistí práva na intelektuální majetek a platby za autorská práva." Originální textový servis: CD World Corporation Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Anthony Smith z CD World Corporation, 212-725-2212, nebo fax, 212-725-2213, nebo Anthony.smith@cdwcorp.com Webová stránka: http://www.cdwcorp.com

Klíčová slova Jackson Family