Další zahraniční expanze inzertního portálu HyperInzerce

Praha 5. září (PROTEXT)

Společnost HyperMedia a.s., provozovatel největšího inzertního portálu v ČR HyperInzerce.cz, rozšiřuje možnost inzerce do dalších evropských zemí, tentokrát do Francie a Velké Británie.

Inzertní portál HyperInzerce.cz, který se poprvé na webu objevil v roce 2003 a poskytl tak veřejnosti ZDARMA možnost inzerovat pomocí internetu, získal v krátké době velký počet příznivců. V dnešní době portál v ČR navštěvuje více jak 100 000 uživatelů denně a obsahuje přes 1,2 milionu inzerátů. Díky neustálému růstu dochází k expanzi inzertního portálu i do dalších zahraničních zemí.

Již v roce 2004 se portál HyperInzerce rozrostl o slovenskou verzi, na konci roku 2007 pak vstoupil na polský trh, na začátku roku 2010 byly spuštěny jazykové verze HyperInzerce v německy mluvících zemích - Německo, Švýcarsko, Rakousko. Nyní dochází ke spuštění zcela nových verzí - francouzské a anglické, které již převzaly i nový design české verze portálu, které se teprve u ostatních již běžících zahraničních verzí chystají.

V nejbližší době se připravuje spuštění i dalších jazykových verzí například v Itálii, Španělsku, Maďarsku a USA.

Kontakt:

Oddělení Marketingu

HyperMedia, a.s.

Email: marketing@hypermedia.cz

www.hypermedia.cz

Klíčová slova ČR-internet-trh-média-firmy-HyperMedia

IT, telekomunikace
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl