MYHABIT nyní umožňuje posílání zboží do zahraničí

Seattle (USA) 12. července (PROTEXT/BusinessWire)

Zákazníci z celého světa nyní mohou nakupovat produkty těch nejlepších světových značek se slevami až 60 procent. Rychlé doručení objednaného zboží do více než 50 zemí.

(NASDAQ:AMZN) - MYHABIT.com, nová módní značka skupiny Amazon, dnes zveřejnila jednotnou sazbu mezinárodního přepravného ve výši 15 dolarů. Tato částka, která zahrnuje odhadované náklady na doručení do zahraničí, bude účtována k ceně objednávky. Zákazníci ve více než 50 zemích Evropy, Asie a Ameriky nyní mohou nakupovat luxusní produkty se slevou až 60%.

“Bez ohledu na to, kde se naši zákazníci nachází, mohou nyní nakupovat ty nejlepší světové značky a využít možnosti snadného, pohodlného a levného doručení,” řekla Maria Renz, prezidentka firmy MYHABIT. “Neustále se snažíme nabízet zákazníkům kvalitnější a snazší nakupování, proto se nyní těšíme na doručování našich zásilek zákazníkům do celého světa, od Kanady a Austrálie až po Jižní Koreu a Čínu.”

Firma MYHABIT nabízí ručně vybírané modely od špičkových, mezinárodně uznávaných módních značek, včetně takových značek, jako jsou Escada, Vera Wang, Halston, House of Harlow 1960 nebo Elizabeth and James, které nabízí módní výrobky pro muže, ženy i děti. Každý den jsou tyto značkové věci nabízeny formou speciálních výprodejů, které začínají ve 24:00 času EDT (New York)/17:00 času BST (Londýn)/18:00 středoevropského času (Paříž)/21:30 času IST (Mumbai)/12:00 času SGT (Singapur)/12:00 času CST (Peking) a ve 2:00 času EST (Sydney). Tyto výprodeje obvykle trvají 72 hodin nebo do vyprodání zboží. Pro využití těchto slevových nabídek je nutné být členem portálu (členství je zdarma). Kromě toho mají registrovaní členové možnost doručení a vrácení zboží zdarma (po USA) a zájemci ze zahraničí si mohou nechat zboží rychle a spolehlivě doručit za jednorázový poplatek 15 dolarů. Zákazníci si mohou snadno zobrazit jednotlivé kategorie nabízeného zboží a prohlédnout si vše na kvalitních fotografiích a video prezentacích, kde je zboží prezentováno na živých modelech s otáčením o 360°.

Jako bonus ke spuštění nové služby nabízí portál MYHABIT nyní jednorázovou slevu 25 dolarů na první nákup, a to až do 1. srpna. Stačí při nakupování zadat na platební stránce kód INTLSHIP. MYHABIT dále nabízí bezplatné doručení do 4 dnů a případné vrácení zboží pro objednávky z USA. Doporučené zasílání zboží do zahraničí stojí pouhých 15 dolarů. K vybraným objednávkám navíc zákazníci získají dárkový poukaz, který mohou uplatnit v e-shopech MYHABIT, Amazon.com a Endless.com.

Více informací o zasílání do zahraničí, včetně odhadované doby doručení podle jednotlivých zemí, najdete na webových stránkách http://www.myhabit.com/help/200690000.

O portálu MYHABIT.com

Portál MYHABIT společnost Amazon.com vytvořila a spustila v roce 2011. Jedná se o specializovaný módní obchod, otevřený pouze pro členy, který nabízí skvělé značkové zboží se slevami až 60% oproti běžným cenám. Portál nabízí registrovaným členům každodenní slevové akce, které začínají vždy v 9:00 dopoledne a ve 24:00 východoamerického času (EDT). MYHABIT nabízí luxusní výrobky, které jsou ručně vybírány z modelů předních světových značek. Portál také nabízí celou řadu doplňkových služeb, včetně členství zdarma, u vybraných položek pak v rámci USA doručení zdarma, včetně případného vrácení zdarma a nyní také rychlé doručení do zahraničí za jednorázový poplatek 15 dolarů.

O společnosti Amazon.com

Amazon.com, Inc. (index NASDAQ:AMZN), patří mezi 500 nejbohatších firem světa dle žebříčku časopisu Fortune. Firma sídlí v Seattlu a svůj první internetový obchod otevřela v červenci roku 1995. Dnes nabízí největší výběr zboží na světě. Firma Amazon.com, Inc. chce být nejlepší firmou v oblasti orientaci na zákazníka a místem, kde zákazníci naleznou všechno, co mohou chtít koupit online, a to za nejnižší možné ceny. Amazon.com a ostatní prodejci nabízí milióny různých druhů zboží, nového i použitého, a to v kategoriích Knihy; Filmy, hudba a hry; Digitální média ke stažení; Elektronika a počítače; Dům a zahrada; Hračky a dětské zboží; Potraviny; Oděvy, obuv a šperky; Zdraví a krása; Sportovní potřeby; a Nástroje, automobily a průmyslové zboží. Amazon Web Services nabízí zákazníkům z řad programátorů a vývojářů přístup k vlastní technologické platformě firmy Amazon, kterou programátoři mohou využívat pro naprogramování v podstatě libovolné aplikace. Kindle a Kindle DX jsou revoluční přenosné čtečky, které umožňují bezdrátové stahování knih, časopisů, novin, blogů a osobních dokumentů, které se ve čtečce, díky špičkovému elektronickému inkoustu a kvalitnímu displeji, zobrazí stejně jako na skutečném papíře. Kindle a Kindle DX, využívají stejnou 3G bezdrátovou technologii jako moderní mobilní telefony, takže uživatelé nikdy nemusí hledat přípojné místo do internetu přes Wi-Fi. Kindle je nejprodávanějším produktem v e-shopu Amazon a dodnes se prodalo několik miliónů kusů.

Pod pojmem Amazon se rozumí dceřiné firmy a webové stránky provozované společností Amazon, včetně webových stránek http://www.amazon.com, http://www.amazon.co.uk, http://www.amazon.de, http://www.amazon.co.jp, http://www.amazon.fr, http://www.amazon.ca, a http://www.amazon.cn. Pokud z kontextu nevyplývá jinak, rozumí se pod pojmy "Amazon.com," "my", "nám", apod. společnost Amazon.com, Inc.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení, ve smyslu článku 27A Zákona o obchodování s cennými papíry z roku 1933 a ve smyslu článku 21A Zákona o obchodování s cennými papíry z roku 1934. Skutečné výsledky firmy se mohou podstatně lišit od očekávání managementu.

Tato výhledová prohlášení podléhají rizikům a nejistotám, které mohou souviset, mimo jiné, s konkurencí, řízením růstu společnosti, zaváděním nových produktů, služeb a technologií, možnými výkyvy provozních výsledků, zahraniční expanzí, obchodními smlouvami, výsledky soudních sporů, nároků a reklamací, optimalizací logistických center, sezónním charakterem prodejů, obchodními smlouvami, akvizicemi a strategickými transakcemi, směnným kurzem zahraničních měn, přerušením provozu, stavem zásob, nařízeními státních a daňových orgánů, platbami a zpronevěrou. Více informací o faktorech, které mohou ovlivnit finanční výsledky společnosti Amazon.com, najdete ve zprávách, které firma Amazon.com podává Komisi pro cenné papíry (SEC), včetně poslední výroční zprávy na formuláři 10-K a následných zpráv.

Amazon.com, Inc.

Infolinka pro média - 206-266-7180

Zdroj: MYHABIT.com

Přečtěte si tuto tiskovou zprávu online na:

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-trh-služby-internet-Amazon.com, Inc.

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace